No nie wiem co o tym sadzic, jesli mozesz to podeslij mi stock ze stronki, bo mogles nam tu niezle nakrecic i sobie zrobic wersje B&W z kolorowego zdjecia, a pozniej wstawic takie. Jesli pokazesz nam tamte to zwracam honor.
1 - widzialem wiele takich "przekolorowan" i powiem szczerze, ze zgrabnie to wyszlo. Przynajmniej nie widac (jak w niektorych pracach) "chamskiej" granicy miedzy warstwa tla a ta z nowym kolorem. W skrocie - fajna
2 - <brawo> pokazales tutaj klase... naprawde, klimat przemawia do mnie przez to zdjecie Co prawda widac, ze nie sa to naturalne kolory, ale ta mala nutka "fantasy" ze tak to nazwe daje super efekt.
3 - niby praca nie skonczona, a fajny efekt. Takie podkreslenie tych wagonow ^^ Przypomina mi jak nie wiem co tutorial z jednego z numerow Photoshopa
Efekt jak dla mnie - SUPER. Poszło Ci po prostu śpiewająco Szczególnie podoba mi się drugi obrazek z pustynią - jest po prostu świetny. Gratuluję talentu, a i też podziwiam ogrom pracy włożony w owe grafiki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum