No no jak na szybkie szkice i to jeszcze dlugopisem to wyszlo genialnie.
Dawno nie widzialem tak dobrych rysunkow jak w twojej galerii naprawde masz talent ^^
Ale jednak wole jak nie rysujesz w kolorze ...
Poniewaz jak co weekand dorwalem skaner wrzucam co mam. (FULL VIEW mile widziane)
cwiczenie postaci, jak najszybsze rysunki ze zdiec znajomych Tramposza i nie tylko ktore mi podsylal na gadu ;D (Tramposz, dzieki za troche poswiecenia z twojej strony)
Kolor. (czyli moje skromne malarstwo)
Martwa, pierwsze cwiczenie farbami akrylowymi. Doszedlem do wniosku ze nie ma sensu konczyc bo nie lubie rysowac jablek, butelek i takich tam.
Wysłany: 2009-01-12, 15:26
Coz tu mowic... Ozonex jednym zdaniem wytknal wszystkie niemal (caly jeden ^^) bledy. No... przyczepil bym sie nie tylko do samej dloni ale i do reki i prawej (naszej lewej) str. korpusu. Na moje oko tak jakby troszke sie zapadla tam
vs. Fuji 3:10
"Koniec swiata nadejdzie wsrod powszechnego smiechu i oklaskow niedowiarkow, ktorzy beda mysleli, ze to tylko dowcip." Rumcajs
byCinek, z 1/3 kartki w pionie obrazek daje wrazenie zgiecia ale oczywiscie nie ma go w rzeczywisyosci. Spowodowane jest to 4-ro cz. skanem. Jadna polowa odbila mi sie lekko ciemniej, a i tak wystarczajaco duzo czasu poswiecilem zeby polaczyc to w calosc. Nastepnym razem walne poprostu cyfrowa fotke pracy i nie bede sie z tym papral.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum