Dla mnie bomba Nie wiem jakie bylo Twoje zalozenie ale ja tam widze szkielet jakiegos budynku np ostrzelanego z pociskow. Lub szkielet budynku, ktory ma dopiero powstac
Wysłany: 2008-03-15, 10:03
Glosowalem na ta prace w twojej walce i musze przyznac ze niezle ja wykonales.
Jak dla mnie to juz wyzsza szkolo lub tylko tak mi sie zdaje gdyz nigdy nie pracowalem na tablecie.
Wysłany: 2008-03-15, 10:21
On to mysza malowal A praca bardzo realistyczna, poprawiles cienie (jakos mi tamte lepiej przypadaly, ale ja w cieniach jestem baaaardzo slaby - nad czym musze popracowac )... Rozwala mnie metal na lyzeczce i nozu...
Wysłany: 2008-03-15, 11:08
Ten noz i lyzka wygladaja niewiarygodnie dobrze ;] Co do tla to wydaje mi sie, ze troche psuje efekt koncowy. Dal bym cos prostego no tlo, bardziej jednolitego.
Ale i tak genialnie ;]
Cytat:
2Fat2Fly : Chociaz abstract potrafi bardziej wyrazic twoje przeslanie niz oswietlony stock z postacia z anime ;d.
no to juz 3 dzien pracy przy tym obrazku i wreszcie moge powiedziec "tadam"
poszedlem na latwizne przy stole i tle, bo ile mozna nad tym siedziec? stol to wlasnorecznie zrobiona teksturka ;] a tlo to juz pierwsza lepsza fota z googli
oceniac
Wysłany: 2008-03-15, 22:04
No, teraz miazga Szkoda tylko, ze tlo nie twoje (zdjecie z googli jak sie nie myle xD)... A to jablko jakby jeszcze troszeczke za malo ma swiatla na sobie po lewej stronie... Ale i tak jak jest, to moze zostac No i z dynki, ja dokoncze moze (jak mi sie zachce xD) swoja pracke z wyzwania (cienie, tlo) i zobaczymy co mi z tego wyjdzie - bo tobie efekt po poprawkach tylko sie polepszyl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum