dobre jak na pierwszy raz, jednak musze cie tutaj zmartwic, bo to praktycznie nie jest digital painting. Jest to pokolorowanie szkicu, ktore nawet nie jest zrobione dokladnie jesli chodzi o druga prace. Brak cienia - podstawowy blad, przez ktory nie wiadomo jaki ksztalt ma przedmiot, oraz gdzie sie znajduje. Filtry artystyczne w tym przypadku zamaskowaly jedynie bledy, a ich sie nie stosuje w malunkach cyfrowych.
Nie chce Cie tutaj zniechecac do tworzenia dalszych dziel, bo prace jak na to pierwsze zetkniecie sa spoko.
Szkoda, ze szkice kolezanki, a nie Twoje. Co do samych pracek - malowane mysza, tak ? Jak tak, to nawet niezle, ale 2 rzeczy:
1) Pierwszy obrazek za maly
2) Na drugim obrazie niepotrzebny filtr malarski. One sa w wiekszosci bezuzyteczne.
Czekamy na jakies inne pracki i liczymy na w pelni Twoje obrazy
Pierwsze pracki bez rewelacji choc ja tam sie na 2d zabardzo nie znam poprostu oceniam tak jak ja to czuje. Ten ostatni headzik podobac sie dobra anatomia no i chyba za to plusa najwiekszego dam a kolorystyka mi sie nie podoba troche wygladaj jak taki na maxa zjechany kontrast albo przegieta zabawa z krzywymi w PSie. Ta glowka jest robiona tak bardziej pod realistyke wiec mysle ze moze z kolorami tez bys poszedl w ta strone.
o, nie widzialem tej pracki
bardzo fajnie ci to wyszlo, ladnie oddany ksztalt glowy, kolorystyka tez fajna, tylko ta plama czerni na wlosach psuje wszystko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum