nawet ladnie wyszlo, tylko widac tutaj ze nie wycieniowales go gdy pracowales ogolnie i smok wyszedl jak bilbord plaski sie strasznie wydaje, brakuje glebi, bryly.
Jakiej referki uzywales do rysowania? Uszczegolowienie kazdej luski z osobna jest zbedne. Powinno sie dazyc do iluzji, a nie do pochlaniajacego tylko czas rysowania pojedynczych lusek. Poza tym, taka moja dobra rada:
- pierw zrob szkic
- zaznacz bryly i kolory
- szczegoly
- detal wykonczeniowy
Polecam tez do kazdej z tych czynnosci tworzyc osobna warstwe. Sprobuj zrobic w ten sposob kilka prac i zaobserwowac, czy sa jakies efekty. Jesli nie wiesz jak cos wyglada, to znajdz w internecie i wzorujac sie, rysuj.
Widzę, że oprócz grafiki dużo zajmujesz się także rysunkiem - całkiem fajnie ci to wychodzi Jak najbardziej mi się podoba niemal wszystko co wykonałeś - jestem godna podziwu Gratuluje i czekam na więcej!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum