Karta jest dobra, tylko wszystko to tutaj takie rozmazane Twardych brushy staraj się używać (rada od Ozona xD). Ogień nienajgorszy Ogólnie źle nie jest ;]
Szmal: 1000g4u Pomógł: 8 razy Wiek: 17 Dołączył: 28 Sie 2007 Posty: 1225 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2009-04-01, 18:13
"pozadny" projekt wczoraj mi sie neistety wylaczyl jak mialem 80% i nie mam na razie checi zaczac go od poczatku... tymczasem dalej mecze figury i blending moim zdaniem lepiej porownujac do poprzednich
Nieźle Jak już Ozon wspomniał, blending łapiesz. Co mi tutaj brakuje - wyraźniejszych brzegów i mocniejszego, ciemniejszego koloru tam, gdzie obiekt łapie światło najmniej. Możliwe, że miałeś to wtedy, gdy wykrzaczył Ci się Fotoszop
Szmal: 1000g4u Pomógł: 8 razy Wiek: 17 Dołączył: 28 Sie 2007 Posty: 1225 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2009-04-01, 21:20
tlo?? no to wypelnilem najpierw warstwe jakims odcieniem brazu, potem wzialem duzy soft brush (chyba 400px) z ciemniejszym odcieniem i walnalem kilka krop z tylu, potem to samo z przodu jasniejszym odcieniem i wyszlo
[ Dodano: 2009-04-03, 15:40 ]
to jest praca na wzor tego co mi sie wylaczylo. musze meczyc dalej te figurki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum