Karta jest dobra, tylko wszystko to tutaj takie rozmazane Twardych brushy staraj sie uzywac (rada od Ozona xD). Ogien nienajgorszy Ogolnie zle nie jest ;]
"pozadny" projekt wczoraj mi sie neistety wylaczyl jak mialem 80% i nie mam na razie checi zaczac go od poczatku... tymczasem dalej mecze figury i blending moim zdaniem lepiej porownujac do poprzednich
Niezle Jak juz Ozon wspomnial, blending lapiesz. Co mi tutaj brakuje - wyrazniejszych brzegow i mocniejszego, ciemniejszego koloru tam, gdzie obiekt lapie swiatlo najmniej. Mozliwe, ze miales to wtedy, gdy wykrzaczyl Ci sie Fotoszop
tlo?? no to wypelnilem najpierw warstwe jakims odcieniem brazu, potem wzialem duzy soft brush (chyba 400px) z ciemniejszym odcieniem i walnalem kilka krop z tylu, potem to samo z przodu jasniejszym odcieniem i wyszlo
[ Dodano: 2009-04-03, 15:40 ]
to jest praca na wzor tego co mi sie wylaczylo. musze meczyc dalej te figurki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum