Coz, zle na pewno nie jest jak na pierwszy raz. Tylko... gdzie jest "ogonek" jablka?
Nie polecam rysowac na bialej kartce (choc moge sie mylic z ta rada, Ozonex powinien wiedziec lepiej ) a i rysunek zamiast wycierac gumka sprobuj zlac z tlem. Np jezeli juz masz biale tlo, to mozesz na niskim kryciu przejechac troche po krawedziach rysowanej rzeczy ta biela.
wiem zle robilem bo ciagle apply i apply image. i potem jak bym chcial to tlo usunac to bym sie nameczyl niemilosiernie. dlatego juz tak zostalo nastepnym razem bede widzial
Kanciaste jak kanciaste... Refleks po lewej calkiem udany. Gora i spod jablka wymagalyby dopracowania. No i jablko wisi w powietrzu - chocby cien pod jablkiem by sie przydal.
cwicz dalej.
PS. Moje pierwsze jablka tez tak zjadliwie nie wygladaly...
przepraszam za "monotematycznosc" ale chcialem poprawic poprzedni projekcik. mam nadzieje ze lepiej sie prezentuje. obiecuje ze nastepnym razem jzu nie bedzie jablko
wydaje mi sie to zrobione na sile, kolory ktore sa na jablku calkowicie nie pasuja do sceny i oswietlenia
Samo swiatlo jest calkiem fajne, cien juz mniej (burn tool?) ale refleks to juz tragedia (po prostu pojechales doodge tollem)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum