slicznie Skarbie. <3
ja widzialam na zywo te
szkice wiec znasz moja
reakcje na ich widok.
moim skromnym zdaniem
bardzo sie rozwijasz
milo patrzec na Twoje prace. :*
p.s. czekam, az stworzysz
dzielo na moim gipsie xD
bo masz na nim duuuzo miejsca ^^
_________________ 'people always leave...
but sometimes they come back...'
Te prace, to tak na powaznie? Straaaaaaaaaaaaaaaaszne braki. Ojojoj, az sie za glowe, Trampku Ty moj, zlapalem. Dorwij jakas ksiazke o podstawach anatomii i duuuuuuzo cwicz. Rysuj z natury, z modela. Obecnie jestes na poziomie podstawowki.
Niech ktos zwatpi w prawosc mych braci,
Niech bogom swym dziekuje, jesli kalectwem go tylko oszpece,
Bo wstydem jest nie szanowac
Tego co dla innych swiete.
Slaboscia jest duma, jesli
Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana.
Rozwazania tego, co mianem zabojcy okrzykniety,
Ktory czuje, a los dla niego jedyny...
Wysłany: 2009-04-07, 20:48
Wiem, ze przy anatomii to lezy, ale zastanawiam sie co mam teraz robic. robilem anatomie, ale Arti polecil wziac sie za bryle i perspektywe (obecnie robie bryle i postacie do bryl sprowadzam). Jak juz mam zakreskowany ten caly syf to troche trudno skupic mi sie na anatomii... powiem szczerze ze nie umiem tego laczyc albo robie anatomie w miare ok, albo bryle, albo perspektywe... ale jak mam wszystko na raz robic to leze
vs. Fuji 3:10
"Koniec swiata nadejdzie wsrod powszechnego smiechu i oklaskow niedowiarkow, ktorzy beda mysleli, ze to tylko dowcip." Rumcajs
Wysłany: 2009-04-08, 12:59
Efekty rysowania w szkole... jednoczesnie trzeba notowac, uwazac zeby nikt nie wypatrzyl olowka, gumki i obierkow temperowkowych. Do tego pierwsza lawka, ale kurcze Radix wylal mi kubel zimnej wody na glowe, musze sie postarac o wiele bardziej
"Koniec swiata nadejdzie wsrod powszechnego smiechu i oklaskow niedowiarkow, ktorzy beda mysleli, ze to tylko dowcip." Rumcajs
Wysłany: 2009-04-08, 14:47
Tramposz napisał/a:
Efekty rysowania w szkole... jednoczesnie trzeba notowac, uwazac zeby nikt nie wypatrzyl olowka, gumki i obierkow temperowkowych. Do tego pierwsza lawka, ale kurcze Radix wylal mi kubel zimnej wody na glowe, musze sie postarac o wiele bardziej
Spokojnie...
Nie chce byc zlosliwy ale moze zacznij od czegos prostszego
Az tak zle nie jest, nie przejmuj sie opinia innych.. rysujesz dla siebie
Rysuj dla przyjemnosci i najlepiej to co masz przed oczami
Ja np. rysowalem swoja dlon (polecam dobre cwiczenie)
mi sie podoba, chodz szczerze moglbys
troche popracowac , ale ja Ci w tym
pomoge xD KaZu mowi , ze to co widzisz
to moze akty pocwiczymy xD
nie no smieje sie.
mi do gustu podpadly te rycerzyki .
strasznie mi sie podobaja ^^.
a ta panienka to kto?! bo
na pewno nie ja. ale dobra.
popracuj nad cienami tak mi sie
wydaje.
_________________ 'people always leave...
but sometimes they come back...'
hmm zabawne sa te prace. Doceniam checi i zaangazowanie jednakze, moim zdaniem, z tym czyms chyba trzeba sie urodzic,
skoro Anielska mowi ,ze ci pomorze, to z pewnoscia nastepne twoje prace beda o niebo lepsze xD
_________________ Czekam cierpliwie,
I bede czekac na znak.
ashanti1991, nie zgadzam sie z toba. Rysunek mozna w sobie wyksztalcic. W koncu nie rysuje od urodzenia tylko od 2 lat. Kiedys pokarze wam moje bazgroly sprzed, to zobaczycie ze to co tworzy tramposz jest o niebo lepsze.
Wysłany: 2009-04-13, 14:17
Praca na TR 14, tyle ze sie spoznilem z oddaniem 1 dzien i do tego nikt inny nie oddal wiec zamiast na TR do galerii leci ^^
W wolnej chwili jeszcze chce ja podpicowac o ile sie uda i olac ta bariere 2h.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum