Witam. Milo widziec kogos z 3Dmax. Mam nadzieje, ze bedziesz aktualizowal swa galerie i pomozesz ozywic ten dzial. Jak jutro mi w koncu ten kac minie, to tez mam zamiar cos ruszyc. Takze, jeszcze raz witam i prosze nie wymrzec po tygodniu
swietne rzeczy widze, szczegolnie pod wrazeniem jestem portretow. Najlepsza jak dla mnie jest praca 4, choc przy innych pracach wydaje sie cwiczeniem, to jednak podoba my sie naturalnosc tej pracy
W ostatniej pracy swietne barwy, ale cos mi nie pasuje w anatomii ale nie wiem co powoduje ten efekt
no, powiem praca mi sie podoba, szczegolnie barwa. Choc praca wyglada na mglista w rzeczywistosci ma wysoki kontrast. Praca wyszla czysto i naturalnie. Anatomia, poza szyja czlowieka bez zastrzezen.
Jedyny lecz bardzo powazny blad jaki widze to totalny brak oddzialywania tych bohaterow na siebie. Czlowiek patrzy sie pod nogi jakby sie bal ze na cos nadepnie, a potwor "do kamery" jakby mial sesje fotograficzna. Przez to ten potwor nie budzi strachu i wyglada neutralnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum