Zabawa polega na tym, ze wy piszecie, a ja to rysuje.
Zasady gry:
1. Piszecie tylko i wylacznie to, co ma zrobic bohater komiksu. (chyba ze ja zadeklaruje inaczej)
2. Kazdy uzytkownik forum moze dac jeden pomysl do jednej sceny.
3. Pomysly moga byc dowolne. Od ambitnych po zarabiscie glupie (tylko zeby nie bylo nagminnie "niech wsadzi sobie to w d**e)
4. Pomysly piszemy pogrubiona litera, a komentarze do zabawy normalnie. (komentowac mozecie ile chcecie w dowolnym momencie trwania zabawy)
5. Ja wybieram ktory z pomyslow zrealizuje i w jakiej formie.
Jak mi sie cos jeszcze nasunie to dopisze.
notka 1: Jesli spodobal wam sie pomysl innej osoby, poprostu podpiszcie sie pod jej wypowiedzia. Ofc zwieksza to szanse na pojawienie sie pomyslu w nast. kadrze.
Zaczynamy
Przedstawiam wam (narazie) bezimiennego ludzika.
Jak widac jest to bardzo wstydliwa osobka. Piszcie w jakim wdzianku byscie go widzieli.
chalers napisał/a:
i kapelusz z owocami na glowie koniecznie z ananasem...
Ozek napisał/a:
Ja proponuje krotkie szory podciagniete pod pepek
byCinek napisał/a:
dodatki to gwizdek na szyi ]
nayT' napisał/a:
[b], plazowe ubranie. W rece parasolek z drinka a na stopach misiowe kapcie : P
Nasz ludzik bedzie potrzebowal imie. W miedzy czasie oglaszam maly konkurs imion. (zasady pozostaja te same, jedna osoba, jeden pomysl+bold) Imie, imie i nazwisko, imie+nazwisko+rodowod, nick, przydomek. Od 2 literek az po 20 literowe imie. Osoba ktora wygra otrzyma jednorazowa wylacznosc do pomyslu na wybrana klatke w zabawie.
Alienkus napisał/a:
wypija zawarotsc, wyciaga kartke,
himera777 napisał/a:
[b]wypija zawartosc butelkil
Radix napisał/a:
i wyjmij kartke, ktora znajduje sie w butelce.
PREFERUJE FULL VIEW (potem rozbije to na mniejsze obrazki)
EDIT: wdarla sie cenzurka, ktorej w poczatkowej wersji nie bylo.
no ja mysle ^^
Wg mnie powinien wygladac jak Trener: zielone dresy marki 'szelest' po bokach dwa paski, do tego bialy podkoszulek lekko zzolkniety pod paszkami xD no i oczywiscie nie moze zabraknac wypucowanych na blysk adidasow, dodatki to gwizdek na szyi o raz sportowa czapeczka.
Genialny pomysl Arti ^^.
Moja propozycja na ubior kolesia:
Stluczone sloneczne okulary, plazowe ubranie. W rece parasolek z drinka a na stopach misiowe kapcie : P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum