Wysłany: 2010-10-29, 11:26 pierwsze prace z tabletem
Wrzucam ostatnia swoja ( nieskonczona ) prace a mianowicie obcego xD
potrzeba mu jeszcze kilku kolorkow , cieniowania ale to na nim chcialem wlasnie to wyswieczyc... na poczatek nie najdoskonalsza glowa ...
i zoom
jakies rady / uwagi ? niezbyt wiem jak sie zabierac za DP chociaz przyznam, ze z tabletem praca jest troszku latwiejsza
gdyby obrazki sie nie wyswietlily to linki :
calosczoom
Ja swoja ostatnia prace zarzucilem na poczatku wrzesnia i nie dostalem do tej pory zadnego komentarza, wiec mozna domniemac, ze ta czesc forum zmarla...
Co do twoich prac - chetnie zobaczylbym cos "wiekszego"/ukonczonego. Troche malo jest na tym Obcym, zeby moc oceniac (przynajmniej dla mnie).
No superrrrr koleś, zarąbiście ci to wyszło! Jestem godna podziwu dla wszystkich, którzy rysują na tabletach, bo my graficy nie musimy mieć żadnych umiejętności graficznych, a wy już tak Jesteście więc takimi współczesnymi artystami, podziwiam i czekam na więcej prac!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum