Wysłany: 2008-03-27, 22:58
Matty napisał/a:
...Gratuluje ;]
Dzieki
No Ozon skupialem sie przede wszystkim na tej martwej naturze, a nie na czesciach drugoplanowych... W sumie to moge sobie to dokonczyc i poprawic i wtedy tu wrzuce update Co jak co, ale ja juz mowilem - sobie niezle przy tym pocwiczylem blendowanie kolorow i ta technike.
Pozniej wrzuce Update
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
[ Dodano: 2008-03-27, 22:57 ]
Oto kolejna pracka - ArtWork do Far Cry 2. Nie mialem juz wiecej pomyslow do ulepszenia tej pracki, wiec ja tak zostawiam Wam do skomentowania.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
PS 2. Tutaj jeszcze szybkie 15 minut malowania przed snem Nie chcialo mi sie robic drugiego planu (mialy byc budynki ale spac mi sie chce xD), wiec uznalem to za cwiczenie wprawy w malowaniu
Wysłany: 2008-05-10, 00:00
Dzieki Jaco za commenta
Oto i nowa pracka.
Tytul: "The Cave Mountain"
Technika: SpeedPainting
Czas: okolo 4o minut z groszami
C&C jak zwykle milo widziane
Wysłany: 2008-06-08, 22:39
Zapomnijmy o poprzedniej pracy (najgorsza, jaka zrobilem na tablecie) i obejrzyjcie nowa - 3o-minutowe cwiczenia w szkicowaniu przed meczem Polska - Niemcy (niestety przegranym 2:o, jak wiemy ). Troszku zastoj w mojej galerii, to wrzucam cos na odswiezenie.
jak dla mnie to reka z olowkiem najlepsza, bo najzgrabniejsza i podobna bardzo do rzeczywistej ta po lewej to wyglada jak reka E.T. ale i tak jak dla mnie bomba
Wysłany: 2008-07-26, 19:18
adiczekxxx napisał/a:
jak dla mnie to reka z olowkiem najlepsza, bo najzgrabniejsza i podobna bardzo do rzeczywistej ta po lewej to wyglada jak reka E.T. ale i tak jak dla mnie bomba
Dzieki - to tak z zaleglosci
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UPDATE.
cwiczylem sobie na wzor Ozona bryle dzis. Wiem, ze dol niedopracowany, wyglada jak przyklejony, nie ma cienia i nie ma wzorkow, ale nie bylo sensu juz sie z tym bawic (do jakiej pracki mi sie bryla wzorkow przyda ?)... Dla porownania - oryginal - painting. Do detali tez sie nie przykladalem zbyt, nie mialem tutaj cwiczyc jakichs szczegolowych rzeczy Oryginal Painting
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum