Mi sie podoba, moj styl
Ta wersja z WEB AGENCY jest o wiele lepsza, uzupelnia logotyp i od razu wiadomo o co chodzi Nie podoba mi sie na 2 "L" takie troche szare jest, to wpada w oczy i mnie to przeszkadza, poza tym spoko, wymiary chyba sie powinno robic mniejsze, ale to sie da zeskalowac nice 9/10
Wysłany: 2010-05-22, 17:23
Druga wersja lepsza, czcionka pod spodem pasuje, jest okej. Przyczepie sie natomiast jednej rzeczy - nie wiem, czy tak zrobiles, lecz ja tu widze Bevel & Emboss w tej kolorowej czcionce. Mysle, ze to narzedzie, ten efekt graficzny juz nie jest praktycznie wykorzystywany w grafice, czy tez bardziej w projektowaniu logotypow i tego typu rzeczach, bo po prostu brzydko i nieprofesjonalnie wyglada, wiec zmienilbym to + ewentualnie cien pod glownym napisem, lepiej zeby padal rownomiernie pod typo, a nie 45 stopni w dol ;')
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum