Moj pierwszy logotyp, podpatrzylem inne i nabralem troche pomyslow. Logotyp ten jest nie skonczony! Powiedzcie mi co robie zle, ewentualnie jakies pomysly..
umialbys zrobic lekkie odbicie kosiarki od podloza? Tak jak napis EKosiarki.pl
Bo graficzka troche wisi w powietrzu, a tak daloby ciekawy efekt przestrzeni.
Popieram Artiego faktycznie przydalo by sie odbicie przy kosiarce
A tak poza tym to kola w kosiarce strasznie pixelowe pobaw sie moze pen toolem i je wygladz.
najpierw nalezy zwrocic uwage w jaki sposob bedzie uzywany logotyp, jesli tylko na stronach www, to mozna w nim uzyc rozmaitych GM oraz odblaskow itp. natomiast jesli bedzie uzywany zarowno na wydruku jak i na stronach internetowych to lepiej zeby byl jak najprosciej wykonany, jesli chcesz zrobic dobry logotyp to zrob go w programie graficznym do tego przeznaczonym (Draw, Ilustrator) znacznie to ulatwi Tobie prace.
Moim zdaniem aby stworzyc dobry logotyp trzeba miec ciekawa nazwe z ktora wiaza sie nieograniczone mozliwosci w tworzeniu
Kolorystyka staraj sie uzywac bialego lub czarnego tla, poniewaz przewaznie na rzeczy o takim kolorze jest nanoszony logotyp.
Niektore wewnetrzne linie mogles pominac, chodzi mi o te zielone na kosiarce co podkreslaja kontury bez nich kosiarka nie straci swoich ksztaltow, tak samo na rekojesci zbyt duzo malych ksztaltow, te elementy zostana nieksztalcone jesli bedziemy chcieli umiescic logotyp np: na wizytowce.
Cinek ci to dobrze opisal W sumie chyba nie mam nic do dodania Ale "eKosiarki"... xD Troche smieszna nazwa jak na serwis internetowy Nie za duza aby ta kosiarka? Dziwnie sie bedzie prezentowac w topie ;] I sam czarny kolor troche zle bedzie tam wygladal, wiec przydaloby sie dodac jakis gloss, chyba ze logo jest przeznaczone do druku (jak juz Cinek tez napisal ). Tyle ode mnie
Cinek ci powiedzial najwazniejsze. Ja bym troche zmniejszyl ta kosiarke. I wymienil Czcionki w ekosiarki.pl Usun to Urmik. zmien to E na male a K zostaw duze tylko. I tyle odemnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum