Dla mnie ramka psuje caly efekt a zwlaszcza to biale po prawej Napis sunny powinien byc pokryty takim gradientem jak garden bo odstaje Do tego ten Zolty kolor nie pasuje do reszty zwlaszcza na tych platkach na gorzei napisie sunny jak dla mnie powinno pozostac czarno zielone Do tego odbicie powinno sie stykac z rzecza jaka odbija to tyle moich spostrzezen A! I ladna literka G podoba mi sie jej ksztalt
Niezbyt ladny ten gradient Usunal bym z niego trojkolorowosc i dal ze 2 przechodzace odcienie np. zielonego. Dodaj jakis cien pod napisem (skoro odbicie nie styka sie z napisem), zmniejsz opacity odbicia na jakies 20-35% i powinno byc dobrze No, mozesz jeszcze usunac AA z bialego podpisu na ramce
2.Slabe czcionki. Zamiast pomaranczowego dalbym rozowy taki ciemniejszy.
3.Dobre lecz troche zamale.
4.Chciales zrobic 3D sam. Troche ci nie wyszlo. Za dlugi prawy bok. Te strzalki do wymiany bo jakies krzywe. A i kolory czcionek + czcionka do wymainy. Osobiscie dalbym to co jest na niebiesko dalbym na ciemno szary a to co na czerwono Jakims ladnym blektiem.
Ta krzywizna strzalek moze byc sprytnie wykorzystana jako pewien chwyt reklamowy. Czlowiek przyzwyczajony jest do pewnej estetyki reklamowej. Kazde zalamanie, powoduje wieksze skupienie uwagi. Patrzysz i myslisz ze cos tu jest nie tak.
Trzeba byc jednak ostrozny, bo wprowadzenie takiej zasady graniczy z ogolna opinia jako kicz i tandeta, lub po prostu niedociagniecie przez grafika (amatora?).
Jednak w tym przypadku, krzywizna strzalek wizualnie znieksztalcila szescian wewnatrz. Czujesz jakby byl lekko rozciagniety. Oczywiscie w rzeczywistosci jest to dobrze skonstruowana bryla.
Takie zagranie, "moze" zasugerowac obserwatorowi ze strzalki byly narysowane specjalnie krzywo, aby stworzyc pewna iluzje wizualna szescianu.
Podsumowujac 2ga pracka jest najbardziej estetyczna. Podoba mi sie. Ale prawda jest taka ze wieksza uwage zwrocilem na 4ta.
Arti, hehe jednak jestes artysta bo tak naprawde nie wazne jak praca jest wykonany tylko jak sie ja zinterpretuje bo wszytko moze byc sztuka np.
maznij akwarela po papierze prostokaty i gdzies miedzy nimi umiesc dwa trojkaty nazwij to wszystko Arystokrata na koniu a zobaczysz ze ludzie odnajda w tym wszystkim jezdzca i pewnie to beda te dwa trojkaty jak mazniesz jeszcze pare plamek to i sluzbe znajda(cytat z mojego nauczyciela)
A co do Kamila to zauwaz ze jest to zapisane w JPG i uwierz mi ,ze na najlepszej jakosci ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum