ee zle to ulozylem, ten napis nie jest integralny z "4", kurde 4 ma sie pojawiac w rogu ekranu, a napis to tylko takie "wyjasnienie".Moj blad...
A kolor rzeczywiscie taki fatalny?kurde...
[ Dodano: 2009-08-14, 23:06 ]
pod forum
nazwa oczywiscie pochodzi z serii GTA, rowniez pod forum.
No wiec: pierwszy fajny, czcionki chyba pasuja, brakuje mi multikolorow, albo chociaz jakiegos glossa, czy odblasku W drugim logosie ta sama sytuacja, przydaloby sie jakies cieniowanie tej bulletki, chocby lekko, pentoolem.. Niezle, ale moglo byc lepiej
Jesli chodzi o Zoo w Chorzowie (to mam do niego 15 min drogi ) bardzo mi sie podoba.. szczegolnie wersja z czarnym tlem.. w napisie Zoo przydal by sie jakis zolty gradient ale jest ok
Salamander tez swietny, przydaly by sie w nim jeszcze jakies szmery, bajery ale tez nie ma zle.. ogolem robisz duze postepy.
Z gradientem ladniej, ale niezbyt o to mi chodzilo ;] Co do nowych - obydwa udane. W pierwszym ladne, zywe kolory kojarzace sie z ZOO, ta papuga tez fajnie wyszla ;] Salamander elegancki, fajny kolor, czcionka git. Te dwa ostatnie ogolem bardzo dobre wedlug mnie, zastrzezen nie mam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum