Hmmm.. jest czas, napis super ekstra. Tylko ten plomien mi odstaje. Outglow wokol niego czy co to jest no i jakis duzy kontrast miedzy tymi 2 kolorami .
Niezly bullet, bardzo latwo taki mozna zrobic w 3DSMaxie I pozniej tylko podrasowac efektami w PS i gotowe Ale niezle ci wyszedl, widac fajne polaczenie kolorow. Ewentualnie uczepilbym sie podpisu... Ja zmienilbym czcionke, np. na Tw Cen MT Condensed i jej kolor na pomaranczowy, zeby laczyl sie z ogolna kolorystyka. Ewentualnie mozna by dodac jakas linie pomiedzy kulka, a napisem Ciekawy jestem, jak bedzie wygladac na stronce
Naboj jest dobrze zrobiony. Ale ten plomien wogole mi sie nie podoba moze przez ten outerglow. Ja bym dobral jakies inne c4d. A i czcionki do wymiany. Ale ogolnie pozytywnie.
Slabe. Niepotrzebne Bevel and Emboss. Dziwnie to wyglada. Za duze jest to swiatlo z gory. Czcionka moze zostac ale kolor nie. Daj jakis ladny niebieski . Bo ten wyglada jak sraczka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum