Wysłany: 2009-05-22, 14:32
Moim zdaniem wlasnie 4 i 6 najlepsze ;P 3 i 5 to czcionka zwykla bardzo znana, ktora na dafoncie znalezc mozemy. Jedynka i dwojka niezla, choc wg mnie troche nietrafione kolory :]
Wysłany: 2009-05-22, 15:41
W jedynce brakuje odcieni pomaranczu ;] Lepiej by to wygladalo, ale jest dobrze. Dwojka niezla, czcionka tez fajna Trojke jednak bym odrzucil na rzecz dwojki, lepsze ulozenie IMO. Numer cztery kojarzy mi sie z kafelkami... A tematyka jest kurier Piatka fajna, tylko typografia lezy ;] Szostka tak samo - ladnie, ale znowu czcionka do wymiany. 7 i 8 niezle, przejrzyscie. 9 - wyglada, jak sciagniete z National Geographic 10, 11 oraz 12 moim zdaniem najslabsze, troche padl antyaliasing i czcionki niezbyt dobre ;P Ale ogolnie jest w tym jakis pomysl ;]
A mi sie zawsze wydawalo ze jak jakis sportowiec/artysta ma cos na koszulce to chodzi to to zeby mozna to bylo z trybun przeczytac, no nic czlowiek cale zycie sie uczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum