My mielismy w 1 klasie wektory, Flasha i Drawa, w 2 klasie jest 1 semestr Draw, w drugim Photopaint. Zero fotoszopa, dopiero pewnie na specjalizacji w 4 klasie.
Jakie zycie jest niesprawiedliwe..
Co do loga - ciekawa kolorystyka, fajna czcionka, podoba mi sie. Jesli mialbym sie czepiac, to dalbym troche jasniejszy kolor w 4 pasku "/" <-- w ta strone, bo chyba troche za ciemny i sie zlewa z ostatnim. nie wiem jak inni, ja wiecej zastrzezen nie widze ;]
To sa strzalki, tak ? Albo to literki "c" ? Ostatnia jakas przy duza, nie pasuje. Ten zielony tez nie teges, jaskrawszy by lepiej pasowal. Czcionka ssa po calosci. Ogolnie nie pasuje mi do tematyki komputerowej. Niby ladne, ale czegos mi brakuje.
Skoro komentujesz moja galerie to mi wypada chociaz jeden twoj logotyp ocenic.
Mi tez wydaje sie ze ten efekt poruszenia ci nie wyszedl. Ludek bardzo fajny, musiales sie nameczyc przy tej twarzy. Nazwa jakas dziwna, ale do tego sie nie czepiam bo sam mam z tym problemy. A! i zastanawiam sie czy "TM" nie powinno byc nieco wyzej?
sry za niedoglebny komentarz ale nie znam sie na tym za bardzo i niestety nie mam czego skrytykowac
Taka lekka pikseloza ;] Jakbys robil w wektorze, to by bylo normalne. Tak czy inaczej: czcionka zbyt 'prosta', w sensie, ze zbyt systemowa.. Czy jakos tak, nie umiem sie wyslowic, wiesz o co chodzi ;P A co to przedstawia? Bo troche sie nie laczy z podpisem, chyba ze w zamierzeniu nie mialo..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum