no to tak czcionka niby pasuje ale swiatlo zdecydowanie nie... to pioro jezeli jest robione przec ciebie to ok ale jak nie to jako logos sie nei sprawdzi.... i te kreski dobrze by bylo zeby wychodzily z piora a nie z tekstu ( chodzi mi o te gorne ) to tyle ode mnie )
No i nowy, bardzo prosty, ale jak ktos juz na tym forum pisal w Logo chodzi o prostote, a zarazem przyciagniecie oka. To logo jakiejs "firemki" produkujacej sprzet zimowy.
v2 najlepsze kolorystycznie. platek taki stredni, umiescilbym tam platek widizany od frontu i symetryczny oraz z ostrymi krawedziami, ten jest po prsotu troche krzywy. po dodaniu platka teraz te wciecia w czcionce nie pasuja.
poprostu taka mialem "wene" hehe
to logo przedstawia logo firmy sprzedajacej bilety na meczy itp. a i ma 2 "go go" i jakos tak wyszlo bo mi nawet kolory spasowaly heh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum