Witam. Chcialem sie poradzic co mozna byloby w tym logotypie zmienic bo mi czegos brakuje Zalezy mi na tym, zeby logotyp byl jednokolorowy, zeby nadawal sie na grawerowanie np. na szkle. Chociaz w sumie na jakas strone www tez by sie przydal
Ksztalt tego kwadraciku jeszcze do dopracowania, bo odleglosci jeszcze nie sa rowne.
Oceniajcie i proponujcie bo najwiekszy profesjonalizm to chyba jest wlasnie na tym forum, reszta to powie "ladne, ladne" / "czegos brakuje" ale konkretow brak.
Jak na grawerowanie nadaje sie idealnie.
Mozesz pokombinowac z inna czcionka oraz sprobuj dac podkreslenie nad napisem "MYSTIQ AQUA..... lup pod".Jesli natomiast zostawiasz tak jak jest to daj ten napis nizej.
Do reszty nie mam zastrzezen.
Pierwsza wersja najbardziej mi sie podoba i ostatnia.(z naciskiem na 1)
Zobacz jak inne czcionki beda sie prezentowac w napisie MAD.
Daj wieksze odstepy miedzy napisem Mad-Linia-Mysti Aqua....
Ta 2 mi sie podoba.Jest super.
I tak jak mowilem zrob wieksze odstepy.
Kreske daj nizej oraz napis "Mystiq Aqua... tez daj w dol.
Co do reszty nie mam zastrzezen.
Aj... niezle ale...
Kropla w tym kwadracie... Na tym elemencie chce sie skupic. Dobrze gdyby ten kwadrat nie byl ostro ciety prostymi liniami przy kropli, a ciecia byly ksztaltu przylegania do kropli Szczegolnie z lewej strony by sie to przydalo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum