Witam. Chcialem sie poradzic co mozna byloby w tym logotypie zmienic bo mi czegos brakuje Zalezy mi na tym, zeby logotyp byl jednokolorowy, zeby nadawal sie na grawerowanie np. na szkle. Chociaz w sumie na jakas strone www tez by sie przydal
Ksztalt tego kwadraciku jeszcze do dopracowania, bo odleglosci jeszcze nie sa rowne.
Oceniajcie i proponujcie bo najwiekszy profesjonalizm to chyba jest wlasnie na tym forum, reszta to powie "ladne, ladne" / "czegos brakuje" ale konkretow brak.
Wysłany: 2008-07-16, 23:23
Jak na grawerowanie nadaje sie idealnie.
Mozesz pokombinowac z inna czcionka oraz sprobuj dac podkreslenie nad napisem "MYSTIQ AQUA..... lup pod".Jesli natomiast zostawiasz tak jak jest to daj ten napis nizej.
Do reszty nie mam zastrzezen.
Wysłany: 2008-07-17, 12:57
Pierwsza wersja najbardziej mi sie podoba i ostatnia.(z naciskiem na 1)
Zobacz jak inne czcionki beda sie prezentowac w napisie MAD.
Daj wieksze odstepy miedzy napisem Mad-Linia-Mysti Aqua....
Wysłany: 2008-07-18, 13:03
Ta 2 mi sie podoba.Jest super.
I tak jak mowilem zrob wieksze odstepy.
Kreske daj nizej oraz napis "Mystiq Aqua... tez daj w dol.
Co do reszty nie mam zastrzezen.
Wysłany: 2008-07-27, 09:57
Aj... niezle ale...
Kropla w tym kwadracie... Na tym elemencie chce sie skupic. Dobrze gdyby ten kwadrat nie byl ostro ciety prostymi liniami przy kropli, a ciecia byly ksztaltu przylegania do kropli Szczegolnie z lewej strony by sie to przydalo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum