Wysłany: 2010-05-17, 20:55
Tak grzebie po Twoich galeriach i powiem Ci, ze jak na 12-latka to dajesz rade Ale do rzeczy. Logotyp moze byc, tylko na przyszlosc lepiej robic je na jakims konkretnym tle, bo sie lepiej kontrastuje, poza tym nadalbym jednolity kolor do czcionki. Pasuje ten logotyp niby do layoutu, ktory masz w innej galerii, ale w druku raczej by nie przeszedl :'D
Tak czy inaczej tak trzymaj i rozwijaj swoje zdolnosci ;')
Wysłany: 2010-05-17, 21:10
Zwykle logo sklada sie z sygnetu i napisu.
Sygnet to Twoj znak rozpoznawalny, a napis mowi prosto i jasno czym sie zajmuje dana osoba (organizacja, firma).
Ale to nie taka prosta sprawa, loga (jak i wszystkie inne prace graficzne) powstaja pierw w glowie pozniej dopiero w programie. Jesli nie masz jakies super wyobrazni albo w glowie masz naprawde pustke wez kartke, olowek i postaraj cos naszkicowac
Nie spiesz sie i nie rob na chama, jesli Ci cos nie pasuje ale za dlugo juz siedzisz przy danym projekcie zapytaj o zdanie innych badz popatrz na ta prace na nastepny dzien
To rady nie bardzo dotyczace logotypu jak poczatkow z grafika
Nie kazdy czytajac moja wypowiedz musi sie ze mna zgadzac ale w kazdym razie Ja mam taki sposob i kolej rzeczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum