1.
-kolory mi nie pasuja, jakos tak bez sensu
-ten domek jak wyzej, nijaki, mogles cos nad nim popracowac bardziej i to "e" nie pasuje
2.
-kolory zupelnie nie pasuja do siebie, chyba sam nie wiedziales co dac
-ta glowa kota chyba nie bardzo mi tam podchodzi mogles zamiast jakiejs literki ja dac
Wysłany: 2009-10-04, 15:58
W pierwszym - domek moglby byc troche urozmaicony, czcionka fajnam chyba Century Gothic? ;P kolory dosc fajne, tylko ten symbol ;]
W drugim - lepiej, ale refleks powinien byc wyzej i na mniejszym kryciu; jak juz Siekierka napisal, glowa kota zamiast 'a' bylaby lepsza ;] Kolory do podmiany zdecydowanie.
proponuje dawac prace w troche innych proporcjach. tzn wiecej tla, mniejszy sam logos.
ta czcionka jest nieciekawa, jakos tak chudo wyglada, no nie podoba mi sie. W ostatnim tlo powinno byc jasniejsze, mysle ze praca by sie lepiej prezentowala.
Na poczatek tak powiem ostro: w ogole calosc bez sensu
w ogole mi sie nie podoba i kolory takie sobie (nawet slabe) jak i typografia pada na leb na szyje
sory ze tak ostro ale ja tak to widze
"programmers.net" te czcionki nie pasuja do siebie!!! nie musisz wszedzie pisac: .pl, .net, .com itp. pamietaj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum