Pierwszy logotyp jaki zrobilem. Prosze bardzo zebyscie powiedzieli mi co zle robie ;P Chcialbym w tym rodzaju grafiki dojsc do perfekcji (kiedys ). Wiec:
Lepiej. Tak jak napisal crystaL odbicie wywal, ale ciagle mam zastrzezenie czy na logotypie powinno byc zdjecie. Raczej nie, raczej wektor, przerobione zdjecie
Zgodze sie z Alienkusem Napis niezly, moze troche mi tutaj nie pasuje jego kolor, bo skoro to mewa, to wypadaloby dac jakis odcien niebieskosci, zeby sie kojarzyla z morzem Ale fakt, mewa jako wektor, badz jakies polaczenie pentoola z prostymi ksztaltami by sie przydalo.
Walnales kilka brushy i napis... nie dosc ze to nie Twoja praca bo brushe nie sa Twoje to do druku i tak sie to nie nadaje;p... zeby sie nadalo do druku toz to musi byc wektor np. z Illustratora lub Corela... a nie xD Prace Shopa na logoa sie nienadaja... bo wiesz jak klient chce logo na np. samochod dostawczy, wizytowke, strone www, papier firmowy, kubek itd ? to co zrobisz mu 10 projektow o roznych rozmiarach, przy tym ze musi byc w CMYK i 300dpi xD? nie lepiej zrobic maly wektorek i niech sobie powieksza i zmniejsza jak mu sie chce. To doskonale rozwiazanie robisz wektor dajesz, dostajesz kase i juz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum