Hello!
Przygode z Illustratorem zaczalem niedawno. Od razu wzialem sie za PenTool'a, ogolem za Vectorki. Kontynuujac nauke w/w, stwierdzilem, ze jestem w stanie zrobic juz w miare wygladajace logo ...
Moje pierwsze logo
Standardowo, prosze o konstruktywna krytyke. Co dobrze, co zle, co mozna by bylo dopracowac ... dziekuje. Tymczasem biore sie za kolejne szkice.
btw - caloksztalt loga rozrysowujecie wstepnie na karteczce? Nie wiem jak Wy szukacie natchnienia na prace, ale ja chodze po domu z kostka papierkow (te male karteczki) i olowkiem. Jak wpadnie mi w oko jakis ciekawy przedmiot w domu, z miejsca robie szkic, a nastepnie robie lekka korekte (gdy osiagne efekt docelowy mysle nad dodatkiem w formie tresci), potem skan (albo z karteczki) przenosze na Illu .. Polecam ! Po 15 minutowej przechadzce naszkicowalem 4 prototypy loga, ktore niebawem tutaj umieszcze. Pozdro
_________________ "Pomnoz to przez nieskonczonosc, dodaj glebie wiecznosci, a otrzymasz probke tego, czym mowie" — Joe Black
Logo hmm straszne, sorka ze tak pisze, ale tak jest!
Bez pomyslu, slowo "sport" znika, "s" nie widac, "t" sie chowa i wyglada brzdyko
Typo nie pasuje, wydaje mi sie ze to chyba czcionki systemowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum