brY!
Jako ze w tym dziale na G4U jest dosc szum, a ja nie mam ostatnio pomyslow na cokolwiek graficznego, to zrobilem teczke i zobaczymy czy sie przyjmie Na poczatek ze 2 logotypy... Jak cos to piszcie co zle, pierwszy raz takie cos robie
Miejmy nadzieje Teraz dopiero zauwazylem, ze rozmazana taka ta czcionka jest, jak sie patrzy bezposrednio z forum, bez klikania na obrazek A ze dobierac dobrze nie umiem, to wiem od dawna oczywiscie Dobra, z nudow kolejna proba...
3.
Macie zroznicowane zdania, ale chociaz po jednym logosie wam sie podoba i to mnie cieszy Nastepny logos, chyba zdecydowanie slabszy z braku weny i pomyslu
3.
::Update::
Dodaje jeszcze jeden logotyp, swiezy, przed chwila skonczony
4.
Bo to Pixel Art ;] Info co do techniki -> TUTAJ Dlatego wyglada jak poszarpany, bo pixele nie maja AA, to jest celem tej techniki. Po spojrzeniu po godzinie czasu od skonczenia logotypu uwazam, ze ta skrzynka faktycznie niepotrzebna Moglem zostawic sam kabel albo i bez ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum