brY!
Jako że w tym dziale na G4U jest dość szum, a ja nie mam ostatnio pomysłów na cokolwiek graficznego, to zrobiłem teczkę i zobaczymy czy się przyjmie Na początek ze 2 logotypy... Jak coś to piszcie co źle, pierwszy raz takie coś robię
Miejmy nadzieję Teraz dopiero zauważyłem, że rozmazana taka ta czcionka jest, jak się patrzy bezpośrednio z forum, bez klikania na obrazek A że dobierać dobrze nie umiem, to wiem od dawna oczywiście Dobra, z nudów kolejna próba...
3.
Macie zróżnicowane zdania, ale chociaż po jednym logosie wam się podoba i to mnie cieszy Następny logos, chyba zdecydowanie słabszy z braku weny i pomysłu
3.
::Update::
Dodaję jeszcze jeden logotyp, świeży, przed chwilą skończony
4.
Bo to Pixel Art ;] Info co do techniki -> TUTAJ Dlatego wygląda jak poszarpany, bo pixele nie mają AA, to jest celem tej techniki. Po spojrzeniu po godzinie czasu od skończenia logotypu uważam, że ta skrzynka faktycznie niepotrzebna Mogłem zostawić sam kabel albo i bez ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum