Wysłany: 2008-07-20, 22:08
Nie wymagamy znow duzo, nie musisz odchodzic ze stanowiska prowadzacego contesty SP... Po prostu chcemy konkretnych tematow, bo to sygna nie jest i freestyle po prostu nie pasuje. A jak juz tak chcesz zmiany, to Frozz z checia pewnie Cie zastapi
Wysłany: 2008-07-20, 22:09
nie przepraszaj, bo nie masz za co ja takich tematow dawac nie bede, bo uwazam je za tandetne, a jesli wam sie takie podobaja, no to prosze bardzo, niech sie znajdzie prowadzacy, ktory bedzie wam dawal takie tematy, jakie bedziecie chcieli
a i ja zyskam troche wiecej czasu z jednego wolnego dnia w tygodniu jaki mam...
Wysłany: 2008-07-20, 22:15
kolas napisał/a:
W takim razie tematy wymyslane na Maxie sa "tandetne"
ja tego nie powiedzialem... w koncu teraz np maja taki fajny przyjemny temat 'na krancu swiata'... a za tandete uwazam takie rzeczy jak np fantasy i robienie tego typu tematyki jest w moim odczuciu profanacja sztuki
a z reszta przesadzone zglaszajcie sie chetni, bo konkurs stanie w miejscu
No szkoda szkoda ale jak już tak trzeba i tak chcesz.. No cóż. Takie stanowisko na pewno wiąże się z dość dużą odpowiedzialnością, dlatego ważne jest, aby przejął je ktoś kto ma do tego zdolności, a ty z całą pewnością miałeś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum