Poprzedni temat «» Następny temat
Regulamin
Autor Wiadomość
chours 
User
upsideDOWN

Wysłany: 2008-07-06, 13:31   Regulamin

1. Udzial w konkursie moze wziac kazdy zarejestrowany uzytkownik forum graphic4u.pl
2. Tylko prace nadeslane w terminie beda braly udzial w bitwie.
3. Operator konkursu ustala date oraz temat konkursu
4. Okres zbierania prac trwa 1 tydzien
5. Okres glosowania trwa 1 tydzien
6. Konkurs odbywal sie bedzie cyklicznie co 2 tygodnie
7. Wszystkie prace, ktore beda odbiegaly od tematu, badz beda niezgodne z kryteriami beda niedopuszczane do konkursu, wiec uprasza sie o znikliwe przeczytanie i analize wszystkich informacji.

ozonex 
User

Wysłany: 2008-07-08, 13:07   

2 tygodnie na rysunek i 2 na glosowanie? wiem ze malo osob sie tym interesuje na tym forum, ale moze jednak lepiej bylo by tydzien na glosowanie i tydzien oddawanie prac, bo nad rysunkiem nie siedzi sie kilka dni, ale max kilka godzin. Zazwyczaj konkursy tego typu maja ograniczenie czasu rysowania do 1,5h. Oraz mozna zrobic cos co mi sie bardzo spodobalo w konkursie na innym forum, a mianowicie to ze wygrany ma mozliwosc wybrania tematu nastepnego konkursu.

kolas 
User

Wysłany: 2008-07-08, 13:14   

W pelni sie zgadzam z Ozonem. Widzimy wszyscy, ile on robi prac na tydzien. Okolo 5-ciu. Inni pewnie tez (np. taki jeden Vadiv, ktory pewnie sie niedlugo zarejestruje, jak uslyszy o konkursach DP), zreszta wystarczy poogladac galerie tych uzytkownikow. Ja, gdybym nie byl az tak zajety (niestety) robieniem avkow, topow i innych pierdol dla roznych dziwnych osob, postaralbym sie zrownac z Ozonem i tez robic po kilka pracek na tydzien, takze podpisuje sie pod slowami Ozona i proponujemy zmiane regulaminu, jesli chodzi o czas konkursu.

Odpowiedz do tematu