Wysłany: 2008-07-20, 21:39
Nie no to sa juz kpiny... Wez ze wymysl jakis normalny temat. Widziales jak sie to profesjonalnie robi (tu nie ma co byc profesjonalne, tylko wymyslec temat, omg...), np. na max3d.pl? Nie? To zajrzyj. Ja tam piernicze, musimy veto jakies wymyslec, przeciwko takim "kreatywnym" inaczej tematom...
Wysłany: 2008-07-20, 21:47
Nom... Chours rozumiemy ze chcesz nas przygotowac do zamowien klienta w przyszloscie itp... ale ludzie chca sie wykazac na normalnych tematach (np typu Fantasy)
no trzeba przyznac ze jak przeczytalem ten temacik to spadlem z krzesla tak ciezko napisac "tajemnicza swiatynia", "statek kosmitow", "wrota", "sredniowieczni zamek", "szturm". To powinno byc cos klimatycznego bo gdzie sie stosuje DP? w grach jako conceptart, na okladki ksiazek Fantasy i SF, komiksy itp. a tutaj? "Troche wiecej niz o nas" no kur** co najwyzej mozna zrobic autoportret. Pozatym jakby byly ciekawsze tamaty to powstawaly by tez ciekawsze prace, wiecej osob by to zainteresowalo i wiecej osob by probowalo wlasnych sil, a chyba miedzy innymi oto chodzi
Wysłany: 2008-07-20, 21:59
Wezmy naprzyklad taka tematyke "FreeStyle" all maja swoj styl, ludzia sie spodobal temat i widziales ile bylo prac... Czekalem na nowy speed paint bo chcialem sie wykazac i ch**
Wysłany: 2008-07-20, 22:55
A mi sie tam temat podoba ^^ wypada dac z siebie troche wiecej niz tylko bystre skojarzenie: Fantasy... ok! Rabne jakiegos mrocznego rycerza! Tutaj trzeba troche kreatywnosci! Poza tym podpis pracy ulatwia sprawe... nie wiem czemu tak narzekacie
vs. Fuji 3:10
"Koniec swiata nadejdzie wsrod powszechnego smiechu i oklaskow niedowiarkow, ktorzy beda mysleli, ze to tylko dowcip." Rumcajs
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum