Wyjasnienie:Temat dosc luzny i w miare prosty bo jest to architektura. W zalozeniu ma to byc futurystyczne miasto wypelnione swiecidelkami ^^ no ale oczywiscie moze byc to kazda praca ktora zmiesci sie w temacie
Czas pracy nieograniczony, moga to byc zarowno prace tradycyjne wykonane olowkiem, farbami itp. jak i cyfrowe.
Prace nalezny oddawac do mnie 23.03 - 31.03 do godziny 20:00.
Glosowanie rozpocznie sie 31.03 o godzinie 21:00 i bedzie trwalo do 04.04
Mozna tez dodac wlasny dopisek do pracy ktory zostanie umieszczony w glosowaniu pod praca.
Przykladowe prace "miszczow"
Powodzenia!
Vadiv, zamiast jeczec i narzekac, to zrob prace. Mowisz, ze dwa razy nie wypalilo, a sam nie oddales pracy. O czyms to swiadczy? Temat jest przyzwoity. To nie musi byc wcale jakies cholerne miasto przyszlosci. Narysuje glupia puszke z lampkami choinkowymi, do ktorej wchodza mrowki i tez sobie moge to nazwac neon-city. Miesci sie w temacie? Miesci.
Niech ktos zwatpi w prawosc mych braci,
Niech bogom swym dziekuje, jesli kalectwem go tylko oszpece,
Bo wstydem jest nie szanowac
Tego co dla innych swiete.
Slaboscia jest duma, jesli
Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana.
Rozwazania tego, co mianem zabojcy okrzykniety,
Ktory czuje, a los dla niego jedyny...
Sam nie oddalem pracy, inni tez nie oddawali, dobiero za trzecim razem pojawily sie raptem 3 prace (czy ile to tam bylo). A swiadczy to o tym, ze temat nie tylko mnie nie podchodzi...
nie, za pierwszym razem nikt nie mial czasu, za drugim prac bylo az 4 (jak na konkursy DP na tym forum to duzo) i teraz jest ten twoj trzeci raz wiem ze kilka osob (nie liczac radixa ) jest bardzo zadowolonych z tematu
A moze zrobic tak, zeby to wygrany z poprzedniej bitwy wybieral temat nastepnej tak jak to jest na forum maxa. Cos w rodzaju "nagrody". Oczywiscie jesli nei ma pomyslu moze sie zrzec tego przywileju. Co o tym sadzicie?
Jako, ze Ozonex nie ma mozliwosci napisac posta oglaszam, ze TR przelozony zostal na piatek do godziny 21:00.
Niech ktos zwatpi w prawosc mych braci,
Niech bogom swym dziekuje, jesli kalectwem go tylko oszpece,
Bo wstydem jest nie szanowac
Tego co dla innych swiete.
Slaboscia jest duma, jesli
Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana.
Rozwazania tego, co mianem zabojcy okrzykniety,
Ktory czuje, a los dla niego jedyny...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum