Poprzedni temat «» Następny temat
aMzin.
Autor Wiadomość
aMzin. 
User

Wysłany: 2008-03-03, 19:46   aMzin.

Wiekszosc staram sie wykonywac w rozmiarze 100x100 (imo najpowszechniejszym)

1.

Galeria zawiera avatary wykonane od dzis czyli 3 marca 2008.

*Zakaz komentowania galerii: Gegula Drakula do czasu az nie zrozumiem sensu jej postow czyli pewno dozywotnio.

Gegula Drakula 
User
Marcepanowa uszebtka

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2008-03-04, 16:40   

Ten jeden taki nie za specjalny, brak napisu i wogole minuta roboty.

aMzin. 
User

Wysłany: 2008-03-04, 16:49   

Jesli zasugerujesz mi tylko co mam napisac to obiecuje, ze poprawie ten blad. Obiecuje.

Gegula Drakula 
User
Marcepanowa uszebtka

Wysłany: 2008-03-04, 16:53   

No wlasnie o to chodzi, bo obrazek jest troche bez sensu, nie ma zadnego przeslania i nie wiadomo co na nim napisac.

aMzin. 
User

Wysłany: 2008-03-04, 18:09   

Szukasz sensu w obrazku gdzie jest kosz? Aha. Skoro nie ma tutaj powodu zeby dawac napis to po co on tutaj?

Spoko, widze, ze grasz wg starej reguly; nie masz do czego sie doj.bac do.ierdol sie do napisu. Rzecz w tym, ze avatar chociazby z Twojego profilu rowniez nie ma napisu i rowniez jest bez sensu; przynajmniej dla mnie.

Rozumiem, ze Twoja 15 letnia glowka nie przewidziala sytuacji w ktorej autor tej pracy gralby w koszykowke od 6 lat i robl w tym przypadku prace o tym co kocha? Wiadomo, co to tam jakis kosz, miec avek z diablem pomazanym kredka, to jest cos! Moze wszystkim takie ustawmy, zeby wszyscy mieli ok.

Pozdrowienia dziewczynko, pocwicz i zamilcz; tak bedzie najlepiej ja nie bede nadwyrezac brzucha i strun glosowych na smianie sie z Ciebie, a ty bedziesz miala jedno zmartwienie mniej. No; chyba, ze bedziesz miala cos wiecej do przekazania niz tylko 'praca jest bez sensu, nie masz jak zrobic napisu ale napis powinien byc!'

Widzisz? Sama sie pogubilas.

Zapomnialbym, tak na przyszlosc 'w ogole' pisze sie w ten sposob.

Gegula Drakula 
User
Marcepanowa uszebtka

Wysłany: 2008-03-04, 18:29   

Jezeli Twoje sokole oko byloby tak bystre to zauwazyloby inicjaly na moim avku "GD", juz sie rozjasnilo ?? A ja komentuje tak jak umiem i w taki sposob jak mi sie spodoba, jezeli cos nie pasuje to napisz sobie w pierwszym poscie tematu "Zakaz komentowania przez:..." I pozwole sobie zauwazyc, ze najpierw nalezy opanowac sztuke przyjmowania krytyki, a nie opier***** wszystkich za negatywne uwagi. Dziwne jest to, ze chociaz nie znam Twojego wieku, a nie sadze, zebys mial 8 lat to dziwuje sie tym, ze jeszcze nie opanowales tego podstawowej umiejetnosci krytyki.

kazuya12 
Moderator
Rise Against.

Wysłany: 2008-03-04, 19:15   

Wg mnie tez nic specjalnego. To wyglada jak pomniejszenie jakiegos obrazka i dodania do niego ramki (chociaz ze na bialym tle jej nie widac). Co do waszej "dyskusji" w 99,9% zgadzam sie z aMzin., lecz i to nie poprawi avatara ktory zrobiles :)

aMzin. 
User

Wysłany: 2008-03-04, 20:09   

Nie wiem czy mi sie chce odpowiadac komus o takim poziomie merytorycznym jaki prezentujesz tutaj kolezanko Gegula Drakula - czy jak to sie powinno odmieniac; zrobie to jedynie dla czystej przyzwoitosci zeby rozwiac Twoje watpliwosci.

Cytat:
Jezeli Twoje sokole oko byloby tak bystre to zauwazyloby inicjaly na moim avku "GD", juz sie rozjasnilo

Czyli ja mialem napisac 'basket', a moze 'nba' byloby efektowniej, litosci.

Cytat:
A ja komentuje tak jak umiem i w taki sposob jak mi sie spodoba,

A ja jestem glupia i nikt mi nie zabroni taka byc, sorry zabrzmialo to conajmniej podobnie.

Cytat:
to napisz sobie w pierwszym poscie tematu "Zakaz komentowania przez:..."

Ok.

Cytat:
I pozwole sobie zauwazyc, ze najpierw nalezy opanowac sztuke przyjmowania krytyki

Opanowac? W jakim celu? zeby robic avatary? Rzeczywiscie, niezbedna umiejetnosc.

Cytat:
a nie opier***** wszystkich za negatywne uwagi

Jakich wszystkich, jakich wszystkich, dziewczyno.

Cytat:
Dziwne jest to, ze chociaz nie znam Twojego wieku, a nie sadze, zebys mial 8 lat to dziwuje sie tym, ze jeszcze nie opanowales tego podstawowej umiejetnosci krytyki.

Dam 'pomogl' kazdemu kto zdola wytlumaczyc mi 'co autor mial na mysli'. Czyli, ze jak? Mam potrafic kogos skrytykowac wg tego co piszesz, tak? Cholera, no nie rozumiem.

Cytat:
Wg mnie tez nic specjalnego. To wyglada jak pomniejszenie jakiegos obrazka i dodania do niego ramki (chociaz ze na bialym tle jej nie widac).

Poza delikatnym efektem na siatce od kosza - zoltym rozmotym kolorem, wyostrzeniem i wstawienia widowni oraz tablicy za koszem to rzeczywiscie, nie orobilem sie; ale skoro tak uwazasz nie bede sie wyklocal.

Cytat:
lecz i to nie poprawi avatara ktory zrobiles

Szkoda.

aCv
User

Wysłany: 2008-03-09, 15:23   

Mi sie tylko ramka nie podoba a tak to mily dla oka avek xD

Danwil 
User

Wysłany: 2008-03-11, 19:40   

Avatar nie za specjalny daj cos nowego bo za duzo do komentowania nie ma.

Co do waszej klotni zal mi was oboje, aMzin., nie wykazales sie rozumem nazywajac ja "glupia" mogles od razu zakazac jej pisania a tak to tylko nerwy...

FAV:

mati9423 
User

Wysłany: 2008-03-20, 21:19   

:? kolory moga byc

Sig by me Anime by me av don't me :D

pr0jestem 
User

Wysłany: 2008-05-17, 15:00   

Nie napracowales sie :|

Odpowiedz do tematu