1. Fajne gwiazdki, ale brakuje mi czegos
2. Taka sobie.
3. Fajne ale te oczy moga byc dla niektorych nie zrozumiale.
4. Ebi ^^
5. To swiatlo przerodilo sie w bialy element i jak mam G4u styl (bialy) to mi sie zlewa.
6. Zajasna twarz, nie pasuja mi te male zdjecia.
7. Ramka mi sie nie podoba a pozatym niczego sobie
Nie bede komentowal kazdego po kolei, bo mi sie nie chce
We wszystkich to kolory sa monotonne i we wszystkich tak jakby za duzo blura. Jak robisz prace z zaokraglonymi rogami, to zapisuj to jako *.png lub *.gif wtedy przezroczystosc zostanie zachowana i bedzie to fajnie wygladalo
Avki sa specyficzne dla twojego stylu.
Nie mowie ze mi sie nie podobaja ale jak dla mnie za duzo tych facetow.
Pozdrawiam.
bo to na zamowienie dla osob ktore chcialy avki ze swoich zdjec
nie ma czasu na free style
[ Dodano: 2008-02-10, 19:08 ]
Matty napisał/a:
A juz myslalem ze od Nas odzedles Tsubasa ^^.
1. Fajne gwiazdki, ale brakuje mi czegos
2. Taka sobie.
3. Fajne ale te oczy moga byc dla niektorych nie zrozumiale.
4. Ebi ^^
5. To swiatlo przerodilo sie w bialy element i jak mam G4u styl (bialy) to mi sie zlewa.
6. Zajasna twarz, nie pasuja mi te male zdjecia.
7. Ramka mi sie nie podoba a pozatym niczego sobie
Pozdro.
ostatnia sesja w zyciu matty i obrona pracy mgr... wiec musialem odpuscic chwile
[ Dodano: 2008-02-10, 19:10 ]
iguaneq napisał/a:
Nie bede komentowal kazdego po kolei, bo mi sie nie chce
We wszystkich to kolory sa monotonne i we wszystkich tak jakby za duzo blura. Jak robisz prace z zaokraglonymi rogami, to zapisuj to jako *.png lub *.gif wtedy przezroczystosc zostanie zachowana i bedzie to fajnie wygladalo
ale rozmiar 3 razy wiekszy.... i nie zapisze na forum
ladne.Mi sie podoba.Ciagle robisz te same ramki.Sprouj czegos nowego
ramka to tylko obramowanie - cos na czym wisza obrazy i cos w czym sa oprawione - nie moze ramka zaslaniac pracy zrobilem specjalnie to samo zeby zobaczyc kto zwraca uwage na stock a kto na ramke a tak na serio to za tydzien czy 2 wlaczy mi sie inna polkula mozgu odpowiedzialna na tworczosc i na pewno ramek juz nie bedzie albo beda inne
Jak ty wlasciwie ten retusz robisz? Zdradzilbys ta tajemnice
to nie jest michaeilo zadna tajemnica tak naprawde to sa zakorzenione u mnie podstawy photoshopa ktore sie nauczylem beda jeszcze gowniarzem czytajac zwykle podreczniki photoshopa... tam bylo kilka porad jak zaczynac prace wogole ze stockami..
retusz to usuniecie niedoskonalosci stocka (nie zawsze aparat photo jest doskonaly albo przynajmniej bardzo dobry oraz nie zawsze przedmioty badz osoby bedace na stocku nie maja wad ktore nalezalo by usunac - typu pryszczyk czy przebarwienia na skorze naturalne lub zlego kata padania swiatla ) przy zachowaniu odpowiednich proporcji obrazu i zachowanie wrazenia ze zdjecie jest jeszcze naturalne (tu akurat rzadko mi sie udaje bo wprawne oko odrazu widzi retusz )
juz mi sie konczy zajob na glowie i obiecuje ze napisze jakis maly tutorial dla was skoro sie nie chce wam poczytac o tym w ebookach zobaczycie ze to proste jak drut
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum