Poprzedni temat «» Następny temat
Moje avatarki
Autor Wiadomość
silene 
User

Wysłany: 2007-12-30, 21:01   Moje avatarki

Jeko, ze jestem tutaj nowa postanowilam stworzyc moja pierwsza galerie z avkami, poniewaz sygny robie troche inne i chce najpierw sie nich nauczyc.

Wszystkie sa z gwiazdami muzyki, bo moja druga ''miloscia'' jest wlasnie ona.

byCinek 
User
www.byCinek.yoyo.pl

Szmal: 3000g4u
Wysłany: 2007-12-30, 22:48   

w pierwszej pracy nie podoba mi sie napis i ten obrys a w te niebieskie cos "prawie jak ramka" wyglada jak blue box

[ Dodano: 2007-12-30, 22:49 ]
w pierwszej pracy nie podoba mi sie napis i ten obrys a w te niebieskie cos "prawie jak ramka" wyglada jak blue box.

silene napisał/a:
Wszystkie sa z gwiazdami muzyki, bo moja druga ''miloscia'' jest wlasnie ona.

Zapewne pierwsza miloscia jest grafika xD

Fuji 
Administrator

Wysłany: 2007-12-31, 00:10   

Jak dla mnie bez zadnej rewelacji.
Bardziej czuje sie jakbym ogladal gotowe tapety niz avaki
gdyz wiele pracy przy nich to nie ma.

erni007 
User
tagmaker

Wysłany: 2007-12-31, 15:52   

3 the best

kostii
[Usunięty]

Wysłany: 2007-12-31, 20:21   

Br... fe... Czuje ze jedyne co robisz to odwiedzasz 20-30 blogow dziennie kopiujesz z nich obrazki i tez pewnie masz blogasa calego w rozowym i w dodatku tyle oczojebnych obrazkow ze przegladarka ledwo chodzi... W dodatku twoimi jedynymi znanymi gwiazdami sa doda, rihana i th(tokio hotel)... Przytocze historyjke jaka niedawno mialem... Wszedlem na forum th i co widze!! temat pt. sny- mysle sobie nic groznego, ale sie mylilem... dziewczyny w wieku 12-14 lat pisaly o erotycznych snach z bilem... chore normalnie to jest... w takim wieku miec ekstaze na widok faceta z makijazem(i pewnie sie depiluje pederasta jeden). A co do ciebie droga uzytkowniczko... to mysle ze nie masz tego typu shizy na temat rihany(wiez mi paskudne to jest)...

A teraz wracajac do pracek ^^
- nie ma ramek;
- stosuj napisy typu virinda, verdana i innych prostych ktore nawet w malym formacie sa czytelne;
- baw sie kolorami(gradient mapami);
- sciagnij pare pedzli z deviantartu;
- unikaj stosowania filtrow.

I to by bylo na tyle... zadnych tutkow nie kaze ci czytac bo i tak ich nie przeczytasz, a po drugie na avki tutoriali jest malo...

pozdro i nie miej mi za zle ze sie rozpisalem, ale jakos tak wyszlo.. mam zly dzien poprostu :D pozdro jeszcze raz :D

silene 
User

Wysłany: 2007-12-31, 20:29   

kostii napisał/a:
Br... fe... Czuje ze jedyne co robisz to odwiedzasz 20-30 blogow dziennie kopiujesz z nich obrazki i tez pewnie masz blogasa calego w rozowym i w dodatku tyle oczojebnych obrazkow ze przegladarka ledwo chodzi... W dodatku twoimi jedynymi znanymi gwiazdami sa doda, rihana i th(tokio hotel)... Przytocze historyjke jaka niedawno mialem... Wszedlem na forum th i co widze!! temat pt. sny- mysle sobie nic groznego, ale sie mylilem... dziewczyny w wieku 12-14 lat pisaly o erotycznych snach z bilem... chore normalnie to jest... w takim wieku miec ekstaze na widok faceta z makijazem(i pewnie sie depiluje pederasta jeden). A co do ciebie droga uzytkowniczko... to mysle ze nie masz tego typu shizy na temat rihany(wiez mi paskudne to jest)...

Dla Twojej informacji nienawidze rozowego, nie mam bloga jak i rowniez ich nie odwiedzam. TH nienawidze brzydze sie nimi i znam wiecej gwiazd, ale z nimi robie (co Ci nie pasi ?) I nie mam tych shiz.

morphix 
User
devil's son

Wysłany: 2008-01-01, 05:30   

kostii napisał/a:

A teraz wracajac do pracek ^^
- nie ma ramek;
- stosuj napisy typu virinda, verdana i innych prostych ktore nawet w malym formacie sa czytelne;
- baw sie kolorami(gradient mapami);
- sciagnij pare pedzli z deviantartu;
- unikaj stosowania filtrow.

I to by bylo na tyle... zadnych tutkow nie kaze ci czytac bo i tak ich nie przeczytasz, a po drugie na avki tutoriali jest malo...

pozdro i nie miej mi za zle ze sie rozpisalem, ale jakos tak wyszlo.. mam zly dzien poprostu :D pozdro jeszcze raz :D

eee... za hardo jej pojechales :P bardzo dobrze, ze zrobila galerie, tylko ma kilka bledow technicznych o ktoych juz wspomniales. mam nadzieje ze wezmiesz sobie do serca te rady i zastosujesz sie do nich, a bedzie znacznie lepiej... i sory za bnledy ale po sylwestrze jestem i nie wiem co pisze D:

Mayka 
User
mya'

Wysłany: 2008-01-01, 14:21   

Cytat:

i co ja kurcie zjezdzasz? az mi sie niedobrze zrobilo jak to przeczytalam. nawet jakby lubila rozowy, lubila dode i th, puszczala sie na prawdo i lewo, srala na balkonie, to co to kurcie ma do grafiki jaka robi? =.= ogarnij sie, naprawde, bo mi nerwy puszczaja.

co do tematu, to avki takie zwykle, fajne na takie zwykle fora internetowe. ; ]

Alexi 
Moderator
Oi! Apolitycznie...

Wysłany: 2008-01-01, 15:12   

kostii, przesadziles troche, moze jak masz zly dzien to nie komentuj nikomu galerii, k? A Ty Mayka, tez wyluzuj bo jej bronisz jakby nie wiem co sie Jej stalo. Nie flame'owac bo sie warny posypia.

Mayka 
User
mya'

Wysłany: 2008-01-01, 21:04   

Bo mnie wkurw..rza takie cos, jak ktos mysli, ze dziewczyna sluchajaca no nie wiem Dody, to musi byc slit pokemonem bez mozgu -.-

/Alexi - wiem wiem, ale na przyszlosc troche spokojniej. ;)

erni007 
User
tagmaker

Wysłany: 2008-01-03, 09:32   

dupne ^^
najlepszejszy 2 ^^

im4g3 
Moderator
PROspamer

Wysłany: 2008-01-04, 18:16   

slit pokemon bez mozgu :D

puscily nerwy nie ma co ;]

avy .. hmm w sumie to robota godna ... paint'a ... czyli moje zdanie znacie

Matty 
User
Inny

Wysłany: 2008-01-04, 18:19   

Przyznaje racjie Fuji, bez rewelacji...

mati9423 
User

Wysłany: 2008-01-05, 11:48   

3 jest spoko

Sprunk 
User

Wysłany: 2008-01-05, 22:42   

zaden mi sie nie podoba, amatorskie; brak obrysow, jakichkolwiek efektow... Musisz jeszcze sporo sie nauczyc. Widac, ze od niedawna zaczelas przygode z grafika.
Przede wszystkim trening czyni mistrza ;P

Odpowiedz do tematu