Br... fe... Czuje ze jedyne co robisz to odwiedzasz 20-30 blogow dziennie kopiujesz z nich obrazki i tez pewnie masz blogasa calego w rozowym i w dodatku tyle oczojebnych obrazkow ze przegladarka ledwo chodzi... W dodatku twoimi jedynymi znanymi gwiazdami sa doda, rihana i th(tokio hotel)... Przytocze historyjke jaka niedawno mialem... Wszedlem na forum th i co widze!! temat pt. sny- mysle sobie nic groznego, ale sie mylilem... dziewczyny w wieku 12-14 lat pisaly o erotycznych snach z bilem... chore normalnie to jest... w takim wieku miec ekstaze na widok faceta z makijazem(i pewnie sie depiluje pederasta jeden). A co do ciebie droga uzytkowniczko... to mysle ze nie masz tego typu shizy na temat rihany(wiez mi paskudne to jest)...
A teraz wracajac do pracek ^^
- nie ma ramek;
- stosuj napisy typu virinda, verdana i innych prostych ktore nawet w malym formacie sa czytelne;
- baw sie kolorami(gradient mapami);
- sciagnij pare pedzli z deviantartu;
- unikaj stosowania filtrow.
I to by bylo na tyle... zadnych tutkow nie kaze ci czytac bo i tak ich nie przeczytasz, a po drugie na avki tutoriali jest malo...
pozdro i nie miej mi za zle ze sie rozpisalem, ale jakos tak wyszlo.. mam zly dzien poprostu pozdro jeszcze raz
Br... fe... Czuje ze jedyne co robisz to odwiedzasz 20-30 blogow dziennie kopiujesz z nich obrazki i tez pewnie masz blogasa calego w rozowym i w dodatku tyle oczojebnych obrazkow ze przegladarka ledwo chodzi... W dodatku twoimi jedynymi znanymi gwiazdami sa doda, rihana i th(tokio hotel)... Przytocze historyjke jaka niedawno mialem... Wszedlem na forum th i co widze!! temat pt. sny- mysle sobie nic groznego, ale sie mylilem... dziewczyny w wieku 12-14 lat pisaly o erotycznych snach z bilem... chore normalnie to jest... w takim wieku miec ekstaze na widok faceta z makijazem(i pewnie sie depiluje pederasta jeden). A co do ciebie droga uzytkowniczko... to mysle ze nie masz tego typu shizy na temat rihany(wiez mi paskudne to jest)...
Dla Twojej informacji nienawidze rozowego, nie mam bloga jak i rowniez ich nie odwiedzam. TH nienawidze brzydze sie nimi i znam wiecej gwiazd, ale z nimi robie (co Ci nie pasi ?) I nie mam tych shiz.
A teraz wracajac do pracek ^^
- nie ma ramek;
- stosuj napisy typu virinda, verdana i innych prostych ktore nawet w malym formacie sa czytelne;
- baw sie kolorami(gradient mapami);
- sciagnij pare pedzli z deviantartu;
- unikaj stosowania filtrow.
I to by bylo na tyle... zadnych tutkow nie kaze ci czytac bo i tak ich nie przeczytasz, a po drugie na avki tutoriali jest malo...
pozdro i nie miej mi za zle ze sie rozpisalem, ale jakos tak wyszlo.. mam zly dzien poprostu pozdro jeszcze raz
eee... za hardo jej pojechales bardzo dobrze, ze zrobila galerie, tylko ma kilka bledow technicznych o ktoych juz wspomniales. mam nadzieje ze wezmiesz sobie do serca te rady i zastosujesz sie do nich, a bedzie znacznie lepiej... i sory za bnledy ale po sylwestrze jestem i nie wiem co pisze
i co ja kurcie zjezdzasz? az mi sie niedobrze zrobilo jak to przeczytalam. nawet jakby lubila rozowy, lubila dode i th, puszczala sie na prawdo i lewo, srala na balkonie, to co to kurcie ma do grafiki jaka robi? =.= ogarnij sie, naprawde, bo mi nerwy puszczaja.
co do tematu, to avki takie zwykle, fajne na takie zwykle fora internetowe. ; ]
kostii, przesadziles troche, moze jak masz zly dzien to nie komentuj nikomu galerii, k? A Ty Mayka, tez wyluzuj bo jej bronisz jakby nie wiem co sie Jej stalo. Nie flame'owac bo sie warny posypia.
zaden mi sie nie podoba, amatorskie; brak obrysow, jakichkolwiek efektow... Musisz jeszcze sporo sie nauczyc. Widac, ze od niedawna zaczelas przygode z grafika.
Przede wszystkim trening czyni mistrza ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum