Moje avki. Jestem poczatkujacy. Sa slabe wiem. Robie w wymiarach 150x150, takie lubie i prosze nie piszcie ze w takich sie nie robi bo o tym wiem. Pomozcie mi i doradzcie co zmienic w avkach. Avki od pierwszego wykonanego do ostatniego.
zmienic mozesz duzo... np ramki... gdzies bym tez zamiescil nick... te napisy tam kompletnie nie pasuja... niektore prace za jasne... cwicz cwicz wkoncu ci wyjdzie ;]
Jakos tak slabo nie wiem ^^ najlepszy El Ninio reszta tez dobra tylko skape te avki
One million men at war, the Soviet wrath unleashed Win 10 Lose
Najpierw avki z pierwszego postu: obrazki za bardzo rozciagniete, ramki slabe, rozmiary za duze. W twoim drugim poscie Torres ci wyszedl, fajny ten av. W trzecim twoim poscie Henry i Boruc sa spoko, reszta slabo. Potem te trzy avki: dobre rozmiary, najlepsze te avy, swietne Tylko troszke wiecej kolorkow by sie przydalo. Ogolnie za galerie 7/10
Wysłany: 2008-08-27, 13:13
Jak dla mnie jest to po prostu kawalek wykadrowanego zielska ^^ Nawet by uszlo gdybys rameczke jakas dal, podpisik do tego? Ostatnia kolorystyka najmniej mi sie podoba.
vs. Fuji 3:10
"Koniec swiata nadejdzie wsrod powszechnego smiechu i oklaskow niedowiarkow, ktorzy beda mysleli, ze to tylko dowcip." Rumcajs
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum