[A] 0 - Widac ze praca robiona na szybko , odbiegajaca od tematu
[B] 4 - Mi sie wydaje ze glosujecie na ta prace bo jest niezle zrobiona , ale gdzie tam przekraczanie granic , jestem ciekaw czy w temacie np horror gloswalibyscie na kubusa puchatka ,bo tak to wyglada
[C] 1 << od razu widac przekroczenie granicy szybkosci bynajmniej ja to tak widze i tu leci glos
[D] 0 - praca jak pozostale nie przypomina w zadnym stopniu jakiejkolwiek granicy
P.S - N-artist mala rada powinienes dac jakis przyklady SOTW-U bo pozniej ludzie nie glosuja na to co tak na prawde jest tematem , np tak jak tutaj buty itd , gdzie w butach granica , nie wiem
ale to tylko moje spostrzezenie
TEMAT: Przekraczanie granic(czyli lamanie granic w powietrzu na ladzie, chodzi na przyklad o szybkosc i ogolne lamanie zasad)
sygal napisał/a:
Mi sie wydaje ze glosujecie na ta prace bo jest niezle zrobiona , ale gdzie tam przekraczanie granic , jestem ciekaw czy w temacie np horror gloswalibyscie na kubusa puchatka ,bo tak to wyglada
wybacz nie ... interpretacja tematu dowolna, wedlug mnie w pracy B jest przekraczanie granicy. Ty sie wzorujesz na przykladzie, ktory podal Fluffy - szybkosc, a kazdy moze byc bardziej kreatywny i inaczej zinterpretowac temat
wybacz nie ... interpretacja tematu dowolna, wedlug mnie w pracy B jest przekraczanie granicy. Ty sie wzorujesz na przykladzie, ktory podal Fluffy - szybkosc, a kazdy moze byc bardziej kreatywny i inaczej zinterpretowac temat
Nawet nie ogladalem co napisal Fluffy w SOTW 60 widze tutaj napis przekraczanie granic wiec moim zdaniem buty do niej nie naleza ale jak juz zaczelismy na ten temat pisac to moze wyjasnij mi na jakiej zasadzie praca B ''przekracza granice'' moze uda mi sie to jakos powiazac z tematem Mi zawsze przekraczanie granic kojarzylo sie z Wspinaczka np na Mount Everst , lub skokiem na Bungee itd
[A] - 0 - Slabizna
[B] - 8 - Fajna, ciekawie zinterpretowany temat... owner tej sygny musi miec wielka wyobraznie
[C] - 1 - Moze jak by byla w kolorach...
[D] - 0 - Slabizna
[E] - 0 - Nie widze tu "przekroczonej granicy".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum