Tak jak kazuyoshi, sporo się zastanawiałem nad dokonaniem wyboru. Nie ze względu na poziom. czy umiejętności. Poprostu w każdej pracy jest cos so mi się podoba... i coś co mi się zdwecydowanie nie podoba.
[A] 1
[B] 1 < bardzo lubię dynamizm. (Choć fale są fatalnie narysowane i wyglądają jak uzębienie jakiegoś potwora morskiego xd
[C] 0 nie trudno mi się zorientować czyja to pracka. Technicznie najlepsza.
Szmal: 1000g4u Pomógł: 8 razy Wiek: 17 Dołączył: 28 Sie 2007 Posty: 1225 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2009-03-09, 14:04
[A] 1 ladne swiatlo, ale drzewa nie dopracowane
[B] 2 tutaj glos, tak jak arti fale nie dopracowane, tylko w moim przypadku przypominaja mi gory
[C] 0 zwierzatka bardzo ladne, ale ogolna kompozycja mi sie nie podoba, strasznie plaski obraz
[A] 1 <- sily natury... inaczej to iterpretuje, calkiem inaczej odbieram interpretacje technicznie w miare wporzadku
[B] 3 <- fajnie, glos tutaj mam podobne zdanie jak Arti
[C] 1 <- technicznie najlepsza mimo to glos nie idzie tutaj
Wysłany: 2009-03-09, 17:13
[A] 1
[B] 5 <<<
[C] 1
cyt: Oto tytuł pracy: Devil and the Ocean
hmm... to sporo zmnienia. Cenie ludzi którzy robią coś, bo tak chcą, a nie, bo nie umieją inaczej. tym bardziej utrwaliło mnie w głosowaniu na tę pracę.
O.o dopiero teraz widzę te twarz na fali po lewej stronie przed okrętem. Świetna robota - gratuluje.
Następnym razem **** poproś ozona o zamieszczenie dopisku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum