Tak jak kazuyoshi, sporo sie zastanawialem nad dokonaniem wyboru. Nie ze wzgledu na poziom. czy umiejetnosci. Poprostu w kazdej pracy jest cos so mi sie podoba... i cos co mi sie zdwecydowanie nie podoba.
[A] 1
[B] 1 < bardzo lubie dynamizm. (Choc fale sa fatalnie narysowane i wygladaja jak uzebienie jakiegos potwora morskiego xd
[C] 0 nie trudno mi sie zorientowac czyja to pracka. Technicznie najlepsza.
[A] 1 ladne swiatlo, ale drzewa nie dopracowane
[B] 2 tutaj glos, tak jak arti fale nie dopracowane, tylko w moim przypadku przypominaja mi gory
[C] 0 zwierzatka bardzo ladne, ale ogolna kompozycja mi sie nie podoba, strasznie plaski obraz
[A] 1 <- sily natury... inaczej to iterpretuje, calkiem inaczej odbieram interpretacje technicznie w miare wporzadku
[B] 3 <- fajnie, glos tutaj mam podobne zdanie jak Arti
[C] 1 <- technicznie najlepsza mimo to glos nie idzie tutaj
cyt: Oto tytul pracy: Devil and the Ocean
hmm... to sporo zmnienia. Cenie ludzi ktorzy robia cos, bo tak chca, a nie, bo nie umieja inaczej. tym bardziej utrwalilo mnie w glosowaniu na te prace.
O.o dopiero teraz widze te twarz na fali po lewej stronie przed okretem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum