Czesc wszystkim . Zrobilem projekt PORTFOLIO . Oto on :
Lecz mam tez jedno pytanie . Co musze zrobic by wstawic ten szablon na moja strone (ktorej jeszcze nie mam ale zamierzam miec) . Znaczy jak dopasowac do ramek miejsce na notki itp. ? Prosze o ocene i odpowiedzi . AHA TO MoJ PIERWSZY LAYOUT . :oops:
Powiem Ci z doswiadczenia a zarazem autopsji, ze pierwszy lay, nie jest dobry na portfolio. Sama mialam takie projekty, lepiej sie podszkolic i miec naprawde ladne portfolio, a nie caly czas je zmieniac... a tniesz - Pioro - tak sie to bodajze nazywalo...
Dzieki , zrobie laya i dam go dzis ale nie na portfolio dla mnie krytyka mobilizuje . Wiem jak sie tnie tylko mi msie nie chce pdopasowac linki jakos sa dalej od layouta itp. :evil:
Nie wstawiaj tego na swoje portofolio, bo przycienki tne layout. Troche outeru, i ponaklejane kawalki innego odcienia koloru. To wyglada jakby na tym byly tam ponaklejane kwadraty. Postaraj sie o lepszy design, to bedzie jakas zacheta by wchodzic na twoje porto....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum