Nowa odslona mojego portfolio po upgrade.
Stronke musze jeszcze dopracowac w 10% gdyz siedzialem do pozna w nocy i wiele bledow nie bylem w stanie zauwazyc ktore widze teraz z rana.
Jak widac wykupilem takze domene i stad zmiana adresu oraz nazwy strony.(THX sylwu$ :-*)
Bez owijania w bawelne - ja jestem przyzwyczajony do przewijania strony tym kuleczkiem w myszce, jakkolwiek sie ono nazywa a na portfolio to troszke ciazy. Szczerze mowiac chyba sie tam tak strony nie da przewinac Ale pewien nie jestem...
Tytuly prac w galerii - nie wiem czy to czcionka, rozmiar czy kolor liter ale cos mi w niej nie pasuje. Mimo to to tylko moje osobiste odczucie
No wiec te 2 rzeczy mi niezbyt leza... Poza tym - arcydzielo. Nie to, ze sie podlizuje czy cos bo przeciez glownie chodzi o to by ocenic prace krytycznie jednak na to portfolio brak mi slow. Cudo. Ktorys raz przegladam na nim Twoja galerie i ni razu zachwyt nie ustepuje znuzeniu Muzyka jaka umiesciles na www tez bardzo dobrze dobrana. Caloksztalt zdaje sie byc oklepany przez innych portfoliowcow ale te animacje powoduja "lepsza innosc" ^^ Pomimo przegranych moge czuc tylko powody do dumy, ze mierzylem sie na vs. z takim grafikiem jak Ty
Oczywiscie podpisuje sie pod wypowiedziami moich poprzednikow. Doloze tylko tyle od siebie, ze stronka jest dosc oryginalna i z pewnoscia przyciagnie uwage klientow ( o to chyba ma chodzic). A co do muzyki, to mi sie nie podoba, W ogole jak wchodze na jakas strone, gdzie pojawia sie muzyka to jesli jest taka opcja od razu ja wyciszam:]
..i prosze zmien muzyke! po dwoch minutach siedzenia na stronie nie moglem juz wytrzymac.. galeria prac jest taka sobie.. zmienilbym czcionke i poprawil gorne menu..
moze nie jestem jakims wybitnym znawca, ale skoro potrafisz zrobic takie wyczesane menu (zakladam ze to Ty je robiles) to jestem niemal pewien ze poradzilbys sobie ze zrobieniem galerii we flashu, co (przynajmniej dla mnie) znacznie poprawiloby jej wyglad.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum