Za duza czcionka w menu!
Czcionka w kontekscie na NONE! i na 11-12px
Te liscie zaslaniaja nazwe restouracji!
Te obrysy na czerwono wygladaja zle
Stopka tez na NONE i mi sie nie podoba
Bledy kolega wyzej wszystkie wymienil, ja dodam ze kolorystyka jest calkiem fajna, niezle wyglada ten efekt w menu, wydaje mi sie ze te gwiazdki niepotrzebne.
Projektujac strony WWW konieczna jest chociaz minimalna wiedza o (X)HTML/CSS aby wiedziec co mozna zastosowac na stronie a co nie... U ciebie jakby trzeba bylo to zakodowac to wieksze pol strony by bylo grafika..
W ogole nie pasuje ten zolty outer glow pod newsami.
Tak samo czcionka w topie taka niewyjsciowa
Aha i jeszcze jedno czcionka na None musi byc tylko w tresci glownej, wiec przyciski mozesz dac z wygladzeniem
Taka gwiazdka masz w podstawowych brushach, wystarczy dodac z listy. Wracajac do strony strasznie nie pasuje ta czcionka "la rome", jak napisal kolega wyzej, tam gdzie napis bedzie na pewno zapisany w formacie grafiki(buttony, banery, reklamy itp" smialo mozesz dawac wygladzanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum