ten ostatni styl ma zamalo kolorow dodal bys jeszcze moze jakis ale tak to fajne
Praca ma byc taka, gdyby bylo wiecej kolorow powstal by chaos i by nie wygladalo to fajnie. W tej pracy sa dobrze dobrane kolory.
ps. nie odswiezaj starych tematow..
Wysłany: 2009-02-18, 18:41
2,3,4 layouty Fantastyczne. Ciezko sie robi takie duze serwisy dlatego tez doceniam wklad pracy.I jak to juz bywa w layout jeden element sie podoba a 2 mozna by lepiej zrobic.Ale mysle ze to nie ma znaczenia. Liczy sie caloksztalt a stronki mi sie podobaja. Zwlaszcza druga. Pozdrawiam.
Z tych wszystkich 1 podoba mi sie najbardziej kolorystycznie
najmniej podobaja mi sie ostatni i te 4 przedostatnie..
1 dlaczego? super kolory, kwadraciki ubustwiam to heh ale jest jeden "-" do tego projektu. mianowicie top, strasznie pusty, procz loga nic tam nie ma, mogles po prawej str daj jakas szukajke lub jakis tekst
Mariusz10, thx w sumie mozna by cos tam dodac z prawej w projekcie Sales & Trading - ale chyba wyszukiwarka na tak malej biznesowej stronce byly by przegieciem.
wolny, widze ze masz niewielkie doswiadczenie z webdesignem to ci podpowiem:
- pewne strony internetowe sa robione pod pewnych modelowych odbiorcow - i dlatego tobie pierwszy lay kojarzy sie z zygami, a starszym biznesmenom z klasa i stylem (a ten turkus z pistacjami) xD
Polecam oceniac obiektywnie jak twoim zdaniem by to widziala osoba do ktorej jest to kierowane, a nie subiektywnie pod wlasne widzimisie - bo takie komentarze nic mi nie podpowiadaja.
odp. 2 - ee tam tym sie nie przejmuj. Zaprojektowalem stronke glowna to i podstrone sie stworzy z np. mniejszym banerem glownym i miejscem na tresc rozciagaja wszystko - w sumie lepiej kolejne projekty beda uzbrajal rowniez w przypadek z podstrona - dzieki za uswiadomienie
odp. 3 - jak kto lubi - ale chyba biala wersja by tu najbardziej efektywna - czytelnosc ciemnego tekstu na jasnym tle jest ok. 12% wieksza niz w przypadku odwrotnego kontrastu.
odp. 4 - chyba raczej lay do tematyki - klientowi nie powiem zeby zmienic profesje firmy bo takiego laya zrobilem xD hehe niezly koment
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum