Design do ocenki - kapke nie dokonczony ale juz babole mozna jakies wytykac
Just4Fun Photoshop ok. 2h gdy dokoncze projekt to pokroje go xhtml + css i pokaze
Z topu tych ludzi chyba wywale ... a tak to na razie nie wiem co by tu jeszcze zepsuc
Paziu, napisz bardziej szczegolowo o co chodzi z tym ulepszeniem stopki, a co do menu to juz kompletnie nie rozumiem jesli mozesz to prosze bardziej sprecyzowac
Nie jest dobrze bo naglowki paneli bocznych sa jakies takie rozmazane i to a cos sie tu walnie jest nie potrzebne no chyba ze walniesz tu reklama wujka gugla reszta cacy i tych ludzi z topu nie usuwaj
Wiesz, niedawno bylem u okulisty i wzrok mnie nie zawodzi... Ja tu nic rozmazanego nie widze.. Jest moim zdaniem dobrze Nie siedz nad jednym layoutem bo komus sie bzdzi wkoncu to dla treningu kolejny bedzie coraz lepszy.. NIe opyla sie bulic ciagle nad jednym layoutem dla treningu.. Zrob cos nowego zobaczymy. PZDR !
PD95 spokojnie nie siedze tylko nad jednym projektem ... mam na koncie juz jakies (mocno zanizajac) 300 moze 350 projektow choc generalnie to wiekszosc byla dosc prosta i nie skomplikowana. Za kilka dni postaram sie wrzucic cos nowszego.
pozdro
Tytul: Palmtop Store
Typ: Wortal informacyjny mimo iz nazwa wskazuje na sklep
Czas pracy: 2.5h
Soft: Adobe PS CS2
Rozmiar projektu: chyba 80% oryginalu
Tytul: Nieruchomosci - Oaza
Typ: Serwis z ogloszeniami sprzedazy nieruchomosci
Czas pracy: ok. 4h
maly wglad to 100% rozmiaru:
Tytul: Kino Vegas
Typ: Oficjalna strona sieci kin Vegas
Czas pracy: ok. 5h
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum