Nawet jak z tutoriala to co z tego? Nie kumam koles. Zawsze mi sie wydawalo ze tuty sa po to by je odtwarzac i cwiczyc, a jesli nie jest to komercyjna praca to co w tym zlego? Popatrz sobie na dzial sygnatury tam 50% prac jest oparta na tutach i jakos nikt sie nie burzy.
Nawet jak z tutoriala to co z tego? Nie kumam koles. Zawsze mi sie wydawalo ze tuty sa po to by je odtwarzac i cwiczyc, a jesli nie jest to komercyjna praca to co w tym zlego? Popatrz sobie na dzial sygnatury tam 50% prac jest oparta na tutach i jakos nikt sie nie burzy.
Nie sa za duze naglowki i menu
Bardzo fajnie, minimalistycznie. Nie pasuje mi tu tylko stopka i szukajka.
Prostokat w logotypie zrobilbym niezaokraglony, zeby pasowal do prostokata na zdjeciu
Sam stworzyles tego ptaka? Jesli tak, chetnie zobaczylbym tuta, prosze. Co do reszty, podobaja mi sie kolory i taki uklad strony, wg mnie najlepszy do uploadu. Nie podobaja mi sie te ukosniki(czesto je stosujesz) miedzy linkami/w menu.
Ogolnie, ladny kawal roboty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum