No, moja pierwsza "grafika" na tym forum, mam nadzieje ze sie przyjmie
Zrobilam wczoraj - a wlasciwie mecze to juz od kilku dni - i z malym natchnieniem od kolegi nonline zbudowalam to (oczywiscie jeszcze to nie jest 100%):
i jak sie podoba (lub niepodoba)? prosze o konstruktywna krytyke.
moim zdaniem jest to poziom 9/10 czemu a dlatego ze po prostu layout a to co powinien prostote pieknie schludnie wykonany lay a takie sa najwieksze nie podoba mi sie za bardzo uklad topa i dlatego daje 9/10 reszta jest bardzo ladna
hmm ja dam 8.5/10... ;] jest w nim kilka niedociagniec ale..... xD
jak wyzej powiedziano takze podoba mi sie top i ogolnie lay... jest schludny i ladny xD
hmm jak tam masz "nowe prace" moglabys tez dac jeszcze "losowa praca" ktora zmienialaby sie przy odswierzaniu strony... ;] (napisalem to chaotycznie i wwogole jestem porabany xD)
chcialabym dodac, ze jestem sredniozaawansowanym uzytkownikiem programow graficznych... nei mam jeszcze ambicji zeby zrobic cos lepsze od wsyztskich innych na internecie to tylko projekt - cwiczenie (bo cwiczenie czyni mistrza).
moze jak juz tu jestem, pokaze wam kilka moich poprzednich prac :mrgreen: nie koniecznie do oceny - tylko tak dla zainteresowanych (zeby nie bylo ze jestem goloslowna, i komentuje innych, sama nic nie robiac) od starszych do nowszych...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum