Witajcie!
Moj nowy lay:
Shot at 2007-07-01
Przyjme bez bolu kazda krytyke, w koncu sam jestem troche "za madry" wypowiadajac sie przy czyis galeriach. Sam dopiero teraz widze ile mam brakow. Czekam na Wasze sugestie, wtedy bedzie mi latwiej cos poprawic 8-)
na pierwsze spojrzenie rzuca sie to ze krawedzie sa dosc poszarpane i nierowne ... Hmmm Jest napis menu a gdzie przekierowania ? Sprawdz jak bedzie wygladac jak umiescisz newsa i wszystko inne ogolnie calkiem fajne
Dzieki za szybka odpowiedz. Wroce z obiadu to poprawie ;P
@Edit:
Krawedzie nie sa poszarpane tylko pomniejszony obazek sprawia taki efekt ... u mnie wyglada to dobrze, bylem zmuszony skompresowac wiec to raczej nie moja wina...
Heh, ja lubie taki ksztalty a co do 'BloGFFiH STyUFF Pi$aNi@" to tak jakos mi wyszlo bo nie wiedzialem co napisac. Poprawie to na pewno. Pole menu i news'ow zmienie na zwykle kwadrat lub cos w tym klimacie i wtedy zobaczymy jednak dzieki za ocene. ;* :p
pixelki jednak troszke widac przy zaokragleniach zrob obrazki w wiekszej rozdzielczosci, np 300 px/cal bo obecnie masz chyba standardowe 72 ustawione,
lay ciekawy ksztalt ok ale elastycznego z niego nie bedzie szablonu
eh... szkoda gadac - jak ja bym go zakodowal jak z xhtml'a i css to znam .. Oo nie zbyt wiele. Jednak dzieki za dobra ocene. Dzis w nocy cos zrobie jeszcze.. zbieram pomysly.
[ Dodano: 2007-07-01, 22:28 ]
Dobra, no to nastepny material do oceniania. Nie jestem zadowolony z outcome'a ... powod? Wybralem rozdzielczosc 1024/768 i potem nie moglem sobie poradzic z rozmieszczeniem... no dobra, koniec gadania..
pzdr..
No to wlasnie sobie zdaje sprawe. Zla rozdzielczosc, za bardzo prostokatna ;/ Jeszcze dzis a juz najpozniej jutro to poprawie. A fonty to najgorzej dobrac... wybiore cos bardziej uniwersalnego. 8-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum