Wysłany: 2007-09-04, 17:22 !!!!!Galeria wakacyjna (wszytkie moje prace z wakacji)!!!!!
Witam przenioslem sie z innego forum graficznego, gdzie panuje zla atmosfera, userzy uwazaja, ze sa najlepsi... ale co tam, WITAM!!! i mam nadzieje, ze tutaj zagoszcze dluzej.
Moja przygoda z PhotoShopem zaczela sie na tych wakacjach... mam z nim do czynienia 5h/ na tydzien co lacznie daje okolo 35 godzin pracy z nim. Wszystkie laye robilem w wolnych chwilach dla przyjemnosci. Zaczyna sie wrzesien i przede mna masa pracy, jesli znajde czas bede "tworzyl" .czy moja przygoda z PS miala sens?, na co dzien zajmuje sie strona kodowa stronek a nie grafika, pierwszy raz bylem w takiej sytuacji.
i mi sie rowniez najbardziej podoba ten ktory wybrala sylwu$
jest najbardziej dopracowany (ale troszke za duze czcionki za duzy lekko ) a poza tym ciemny bo jasne mi sie nie podobaja z zalozenia chociaz zdarzaja sie wyjatki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum