elo
TOP:
wydaje mi sie ze nie miales pomyslu na topa, bardzo prosty i nic tu praktycznie nie ma text+ jakies kreski, czy to jest logo btw?
MENU:
nie podoba mi sie, hyymmm moze buttony by tam pasowa£y o wiele lepiej tak mysle , za duzo osob juz robi te pierwsze literki w innym kolo
Ostatnie projekty:
Bardzo skromnie tutaj jest, wydaje mi sie ze jak bys dal ten obrazek po lewej i prawej stronie b&w to by bylo lepiej, te szczalki na takim malym buttoni nie pasuja.
Aktualnosci:
Prosto schludnie £adnie, tylko mogles te obrazki dac w jakis obrabowania.
Stopka:
Stopka tex ssije
Wysłany: 2009-10-14, 21:10
Wracam po przerwie do grafiki i nie robie juz sygn itp tylko laye laye i jeszcze raz laye...
Wzorowalem uklad na innych pracach bo jeszcze nie ogarniam tego ;D
Prosze o konstruktywna ocene.
Gora strasznie pusta, nie ma nic ciekawego...
menu ubogie, niby nie zle ale nie ma nicciekawego, koloru itp.
tam gdzie ta panienka strasznie pustoooo, a do tego ona w ogole nie pasuje do calosci
CZCIONKA W KONTEKSCIE NA NONE I 11-12px
kolor loginu nie pasuje wg mnie do reszty
stopka dziwna, chyba nie robi sie jeden pod drugim
Pamietaj, ze duze cycki nie tworza dobrego projektu. Chocby nie wiem ile ich tam bylo. Uklad poprawny i idziesz w dobrym kierunku, ale szczegoly. Ten design niczym sie nie wyroznia. Musi byc oryginalny. No i pusto straaaasznie.
Wysłany: 2009-11-06, 23:39
nastepny lay jaki zrobie bedzie bardziej rozwiniety.. narazie mam taki ;D <zalamka> ja chce juz robic konkretne projekty a nie takie oo cuda niewidy ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum