..miedzy wzorowaniem sie a kopiowaniem czyjegos pomyslu jest zdecydowanie roznica.. a Ty skopiowales pomysl.. trzeci dzien uzywam na forum slow - 'badzcie kreatywni', licza sie przede wszystkim swoje pomysly..
gdybys zastosowal wszystkie te same kolory co w menu w dalszej czesci to bylo by super a tak jest strasznie monotonnie, urozmaicil bym troche stronke dodal wiecej mozliwosci wyboru, pionowe menu w ktorym znalazly by sie wszystkie odnosniki itp.
Mi sie podoba. Tylko mam kilka uwag.:P
Wydaje mi sie, ze lepiej by bylo gdybys top przesunal troszke w lewo albo prawo zeby tak centralnie nie byl na srodku Wydaje mi sie tez, ze to odbicie w topie jest niepotrzebne.
Te krzyze przy napisie "ogloszenia" powinny byc na srodku napisu tak jak przy "nowosciach".
Stopka tez zbyt duza wg. mnie
No i to by bylo na tyle.;p
elo
po pierwsze:
top jest straszny jak na apteke, pusty i czarny a aptek kojarzy mi sie raczej z jasnymi kolorami
Menu:
tez jakies biedne wielkie i nie pasuje to calej kompozycij
Nowosci
zle to wyglada, wogole cala srodkowa czesc strony mi sie nie podoba
stopka.wtf?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum