"Te podswietlone "e-kazu", "o mnie" itp. na moim LCD nie wygladaja dobrze mowie Ci "
Nie rozumiem, nie wyglada dobrze...?
ze pixelowate, brzydko sie komponuje.... bo u Mnie wyglada nie tak zle
No trudno mi to opisac, ale jak tlo jest w takich "kwadracikach" to to podswietlenie nachodzi na kwadraty i wyglada jak pixeloza okragla... moze to tylko u mnie
Heh, co tu powiedziec
Ten twoj logotyp jest zaje...
Stronka jest zaje..., ale tlo bym rozjasnil bo az mnie oczy bola jak tam probuje zobaczyc cokolwiek
Wysłany: 2009-08-30, 22:35
Ja jestem tego samego zdania co Banan, wkurza mnie to i to niesamowicie zwlaszcza w tego typu stronach. W dodatku kawalek ktory wybrales nijak sie do tego nadaje i tylko go sluchajac juz mi cisnienie skacze i chce go wylaczyc. Naprawde kiepski. Co do portfolia jak to beddzie jakos fajnie zanimowane we flashu to bedzie spoko bo ogolnie pierwsza wersja jest ok i logotyp tez spoko (dwie nastepne dla mnie odpadaja) tylko jak to nie ebdzie we flashu to jakos dziko to bedzie wygladac IMO i dziwnie
taaa tylko ze to zmusza mnie do grzebania po stronie szukania wylacznika itd. duzo blizej jest do czerwonego krzyzyka...
poza tym wyobraz sobie ze wlaczam 20 zakladek, w tle leci mi Oster z foobara i nagle gdzies mi sie wpieprzy jakas muza bo akurat sie flash zaladowal, wkurzam sie zaczynam przegladac zakladki by znalesc ta upierdliwa, a jak juz znajde to wkurzony wylaczam w pierony i juz nigdy nie wracam... mysle ze wielu ludzi tak ma.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum