"Te podswietlone "e-kazu", "o mnie" itp. na moim LCD nie wygladaja dobrze mowie Ci "
Nie rozumiem, nie wyglada dobrze...?
ze pixelowate, brzydko sie komponuje.... bo u Mnie wyglada nie tak zle
No trudno mi to opisac, ale jak tlo jest w takich "kwadracikach" to to podswietlenie nachodzi na kwadraty i wyglada jak pixeloza okragla... moze to tylko u mnie
Heh, co tu powiedziec
Ten twoj logotyp jest zaje...
Stronka jest zaje..., ale tlo bym rozjasnil bo az mnie oczy bola jak tam probuje zobaczyc cokolwiek
Ja jestem tego samego zdania co Banan, wkurza mnie to i to niesamowicie zwlaszcza w tego typu stronach. W dodatku kawalek ktory wybrales nijak sie do tego nadaje i tylko go sluchajac juz mi cisnienie skacze i chce go wylaczyc. Naprawde kiepski. Co do portfolia jak to beddzie jakos fajnie zanimowane we flashu to bedzie spoko bo ogolnie pierwsza wersja jest ok i logotyp tez spoko (dwie nastepne dla mnie odpadaja) tylko jak to nie ebdzie we flashu to jakos dziko to bedzie wygladac IMO i dziwnie
taaa tylko ze to zmusza mnie do grzebania po stronie szukania wylacznika itd. duzo blizej jest do czerwonego krzyzyka...
poza tym wyobraz sobie ze wlaczam 20 zakladek, w tle leci mi Oster z foobara i nagle gdzies mi sie wpieprzy jakas muza bo akurat sie flash zaladowal, wkurzam sie zaczynam przegladac zakladki by znalesc ta upierdliwa, a jak juz znajde to wkurzony wylaczam w pierony i juz nigdy nie wracam... mysle ze wielu ludzi tak ma.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum