wszystko bardzo ladnie, widac Kazu duzy postep zrobiles ale nie potrzebne swiatlo w srodku laya, o ile w menu wyglada ciekawie w tresci glownej juz nie. Ogolnie bardzo ladny, spokojny, stonowany lay. <bravo>
No co ja moge powiedziec? Bardzo ladny layout, patrzac na wczesniejsze prace widac duzy postep. Mi sie wlasnie podobaja te swiatelka. Bardzo ladnie 10/10
Moze tak miszczu... dzieciak z Ciebie ale rosniesz w sile gratki zwyciestwa... praca jest niezla niepowiem chodz srednio mi sie z tematem wiazala... nie potrzebny Ci ten znak wodny bo i tak tego do neta niewprowadzisz... Co do samego dzielka...
* [more] mi nie pasuje za blisko tekstu
** Typografia sie sypie w niektorych miejscach typu ">new portfolio"
Brakuje Ci detali kazda praca by byc doceniona musi miec charakter, detale sa bardzo wazne. Ta strona wyglada jak forum i w zupelnosci by wpelniala swoje zadnie... ale po wejsciu na to forum czlowiek by poczytal co mu potrzeba, zamknal, nie zwrocil by uwagi na desig bo nie perzyciaga uwagi. Widzisz typografie zwaliles calkowicie, niestety wyglada to jak gdzies polowa projektu, ktory byl na sile skonczony(ostatni byl top)... niestety. Poprostu jeden lay taki jak milion innych layow na ktore nie zwracamy uwagi.
Powiem jeszcze, ze wiekszosc tego co napisalem to nie sa moje slowa. Ale ja chcialbym sie ich trzymac i tez daze do doskonalenia detali, dla tego mysle ze jak bedziesz dluzej siedzaial nad projektem i naprawde go przemyslisz bedzie o niebo lepiej.
przerosne i we mnie <-- masz bledy ogolnie na plus, strzalki w galerii krzywe jak byk, ladne logo, tylko ze kojarzy mi sie ze stacja benzynowa - nie wiem dlaczego? , plus w "o mnie" jest przeswietlony jak dla mnie. I zdecyduj sie gdzie stawiasz stopke czy przy glownym okienku czy na dole strony
..potwierdzam - strzalki tragiczne, w tak minimalistycznym layoucie mogles dopracowac wszystkie szczegoly, a ten element rzuca sie w oczy.. serwisy 'eye trackingowe' pokazuja, ze ludzie po wejsciu na strone patrza na: glowna tresc oraz menu - u Ciebie tego drugiego elementu nie ma (domyslam sie, ze menu to pozioma linia - dosc ekspresyjnie ), a tresci jest jak na lekarstwo.. takim portfolio nie przyciagniesz ludzi, stawiasz na jakosc, a nikt sie nie skusi bo u Ciebie tej jakosci jeszcze nie ma..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum