lepsze do 1 ale... tekst w menu za duzy, tekst i okienka w panelu lodowania zaaaa duzee! Mogles zrobic troche dluzsze i wiecej tresci. Poogladaj na deviantartcie jakies prace albo na digarcie i na poczatku na nich sie wzoruj:) Zapraszam do mnie
Wysłany: 2008-07-26, 11:47
Czcionka w dziale "firma" nie widoczna, kolory nie pasuja do tej wytworni, zmniejsz pole w loginie oraz hasle i te dwa obrazki kfp oraz epl nie pasuja Mile dla oka ;p
Wysłany: 2008-07-26, 17:37
Pierwszy lay - portfolio ma dosc fajne kolory, ale czcionka w menusach lezy. Wymienil bym ja od razu na Tw Cen MT. Reszta wyglada dosc fajnie... A i jeszcze jedna rzecz - dodalbym cien pod glownym oknem - Normal, 1oo%, Size=3 albo 5.
Drugi lay - za bardzo cukierkowaty jak dla mnie... Troszke za duze okienko logowania i czcionka opisujaca firme nie jest zbyt widoczna. Nie wiem, czy dobrze bym zrobil zmieniajac jej kolor na czarny... Ogolnie layouty mozna uznac na pus, ale sa drobne bledy do poprawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum